Cum evaluam progresul copilului la engleza?

0 Shares
0
0
0

Cum evaluam progresul copilului la engleza?Acest articol face referire la copiii de minim 5 ani sau mai mari. Multi parinti se intreaba cum ar putea sa evalueze nivelul de cunostinte ale copiilor la limba engleza si cum pot determina daca acestia invata suficient sau nu.

De asemenea, unii parinti apeleaza la cursuri engleza pentru copii si vor sa testeze acasa care sunt abilitatile pe care le are copilul si care este nivelul sau real de cunostinte.

Aceasta problema este destul de interesanta pentru ca nu toti parintii stiu engleza dar in mod cert ar vrea sa vada copiii invatand aceasta limba foarte bine. In acest articol urmeaza sa descriem cum poate un parinte sa afle cat de mult a progresat copilul in invatarea limbii engleze.

Sunt o serie de teste si recomandari pe care le puteti aplica pentru a determina nivelul de cunostinte al copilului. Este foarte important ca in procesul de testare sa tinem cont si de sentimentele copilului.

Avem aceasta filosofie de a crede in copii. Copiii sub 6 ani stiu cand o persoana incearca sa ii testeze si reactioneaza in consecinta. Tocmai de aceea ar trebui ca testul sa se faca in mod distractiv si jucaus si sa nu stresati copilul determinandu-l sa considere ca nu ii acordati suficienta incredere.

Sunt mereu copii ambitiosi care rezista la toate provocarile dar cei mai multi copii sunt sensibili si vor fi afectati de o asemenea dovada de lipsa de incredere. Scopul unui astfel de test este de a le spori copiilor increderea si nu de a le afecta stima de sine si prin urmare ar trebui sa ii ajutati sa se simta bine atunci cand invata si sa aiba incredere in succesul pe care il au.

Testarea nu este atat de importanta ca si increderea pe care o aveti in copil. Atunci cand parintele intreaba copilul despre semnificatia unui anumit cuvant in engleza acesta nu stie sa ii traduca mereu dar atunci cand copilul va vedea o fotografie va sti si care este raspunsul corect in engleza. Parintii pot sa isi incurajeze copiii cu ajutorul jocurilor, le pot pune cantece si povesti in engleza si pot avea tot felul de activitati dragute.

Cele mai bune cursuri prin care se invata engleza sunt cele prin invatare in spirala. Utilizand acest mod de invatare profesorul va prezenta un anumit subiect, va vorbi putin despre el si va trece la un alt subiect dupa care va reveni din nou la primul subiect cu ajutorul unor activitati si lectii.

Ideea este ca la fiecare sesiune elevul sa isi formeze mai multe abilitati si sa poata pricepe conceptele mult mai bine. In general invatarea traditionala are la baza cunoasterea deplina. In formatul spirala copii invata in mod secvential si nu trebuie neaparat sa poata stapani un subiect inainte sa treaca la altul. In modul tradtional de predare nu se va mai relua subiectul incheiat plecand de la ideea ca a fost deja inteles.

Invatarea in spirala face ca atunci cand copilul lipseste de la un curs din diverse motive sa poata sa recupereze foarte repede si usor cursurile la care nu a participat.

0 Shares
You May Also Like