Cum imi pot face cumparaturile rapid?

Cum imi pot face cumparaturile rapid?

0 Shares
0
0
0

Cum imi pot face cumparaturile rapid?
Mai multe persoane doresc sa achizitioneze anumite obiecte care nu se afla in stocul magazinelor. Asadar, cea mai buna solutie ramane shoppingul online. Descarcand anumite aplicatii pentru mobil, nu va mai fii nevoie sa te deplasezi pana la magazinele preferate, iar noi in acest articol te vom sfatuii ce aplicatii sa descarci pentru online shopping.

Cu siguranta ai descoperit in pandemie cat de bine este sa poti sa iti facu cumparaturile utilizand doar un telefon mobil. Telefoanele mobile au avansat mult acum si vin cu solutii unice care te vor ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in materie de viteza, comunicare si eficientizare a costurilor. Cu ajutorul celor mai bune aplicatii pentru telefon, cumparaturile de care ai nevoie sunt mult mai aproape de tine si tot ce trebuie sa faci este sa accesezi site-urile preferate si sa navighezi pe ele in cautarea produselor dorite.

  1. Aplicatiile magazinelor preferate

In prezent, mai multe magazine, in special cele de fashion, au creat propriile aplicatii, pe care le poti gasii cu usurinta in Magazin Play sau App Store. Interfata acestor aplicatii este extrem de simpla, asemanandu-se cu site-urile web ale respectivelor magazine. Avantajul unei astfel de aplicatii este ca va retine datele despre utilizator, in urma crearii unui cont, iar tu nu vei mai fii nevoit sa scrii la fiecare comanda datele de livrare si facturare.

De altfel, in urma descarcarii aplicatiilor magazinelor de beauty si fashion, poti obtine coduri de reducere sau pachete promotionale.

Diferite magazine precum H&M, Zara sau Bershka detin astfel de aplicatii.

  1. eMag

Probabil eMag este una dintre cele mai populare aplicatii de online shopping din Romania. Pe aceasta aplicatie vei gasi numeroase produse, atat alimentare, cat si nealimentare. Poti accesa eMag si pentru a achizitiona produse electronice, gadgeturi sau articole de vestimentatie.

In prezent, aplicatia a fost descarcata de peste 200 mii de ori de pe Google Play si are un rating de 4,8. Retine ca, in cazul shoppingului online, va trebui sa achizitionezi produse in valoare de o anumita suma, pentru a primii transportul gratuit, in caz contrar va trebui sa achiti serviciile de curierat.

  1. Amazon

La nivel global Amazon este cea mai utilizata aplicatie de online shopping, care livreaza produse in intreaga lume. Ca si in cazul eMag, pe Amazon poti gasi o varietate de produse de diferite tipuri, iar catalogul de articole este mult mai mare si variat comparativ cu aplicatiile mentionate anterior. In cazul in care ai achizitionat bunuri de pe Amazon, trebuie sa iti amintim ca timpul de livrare este mult mai mare comparativ cu alte magazine online, iar costurile pentru livrare pot ajunge pana la 10$.

  1. AliExpress

AliExpress este o aplicatie chinezeasca, ce se poate asemana intr-o oarecare masura cu eMag si Amazon.  Ca si in cazul celor doua mentionate anterior, catalogul de produse prezentat pe AliExpress este mult mai variat, acestea fiind extrem de ieftine. Ca si in cazul comenzilor Amazon, timpul de livrare a comenzii poate fii destul de lung (intre o luna sau chiar trei luni).

 

0 Shares
You May Also Like