Ce sunt Huawei FreeBuds 3?

Ce sunt Huawei FreeBuds 3?

0 Shares
0
0
0

Ce sunt Huawei FreeBuds 3?
FreeBuds 3 de la Huawei sunt disponibile de ceva timp pe piata si aduc un sunet detaliat micilor casti. Suprimarea inteligenta a zgomotului, procesorul Kirin A1 si suportul pentru cel mai recent standard Bluetooth 5.1 fac posibil acest lucru.

Va vom spune de ce aceste functii fac diferenta si ce impresie le-au lasat castile utilizatorilor care detin un telefon mobil Huawei, si care au avut ocazia de a le testa.

Cutia rotunda, discreta, a FreeBuds 3 este o componenta elementara ca statie de baza pentru casti: nu serveste doar ca dispozitiv de stocare a energiei cu care puteti incarca Freebuds de pana la cinci ori la rand, ci este de asemenea necesara pentru cuplarea cu dispozitivul dvs. de redare.

Huawei FreeBuds 3: Punerea in functiune foarte usoara si rapida

Daca deschideti capacul carcasei, FreeBuds-urile reale se afla in dispozitivele lor de stocare, care sunt utilizate pentru a stoca si incarca in siguranta castile pentru urechi. Pentru a conecta aceste casti la un telefon mobil Huawei sau chiar si la o tableta, pur si simplu apasati butonul discret de pe partea laterala a carcasei pentru cateva secund, iar FreeBuds sunt deja conectate.

Suprimarea zgomotului pentru mai multa placere muzicala si o calitate a vocii mai buna

FreeBuds 3 „simbolizeaza dragostea pentru experienta de sunet perfecta”, scrie Huawei insusi pe pagina produsului in care sunt prezentate aceste casti de inalta tehnologie. Pentru a face acest lucru posibil, producatorul se bazeaza pe suprimarea automata a zgomotului, care reduce zgomotul ambiental deranjant, de exemplu in tren sau in zona pietonala.

Cu toate acestea, datorita designului deschis al dopurilor pentru urechi, eliminarea zgomotului nu este la fel de eficienta ca la castile inchise. Functia optionala a FreeBuds va ajuta mult mai mult sa va percepeti mai bine muzica, chiar daca se intampla multe in jurul vostru.

Suprimarea zgomotului functioneaza si in timpul apelurilor telefonice, astfel incat persoana cu care vorbesti sa te inteleaga intotdeauna. FreeBuds 3 ar trebui chiar sa fie capabil sa suprime zgomotul vantului de pana la 20 km / h.

Pentru a perfectiona complet calitatea vocii, un senzor de limbaj osos incorporat va detecteaza automat vibratiile osoase individuale in canalul urechii, care ar trebui sa va identifice in mod precis tonul.

Cel mai recent standard Bluetooth pentru o conexiune stabila

Al doilea punct culminant tehnic al FreeBuds 3 este probabil procesorul audio intern Huawei Huawei Kirin A1, care accepta noul standard Bluetooth 5.1. Acest lucru asigura o conexiune chiar mai rapida si mai stabila decat este posibila cu alte casti Bluetooth.

Cu toate acestea, aceste pentru urechi de inalta tehnologie care sunt ideale pentru un telefon mobil Huawei de ultima generatie, isi ating limitele cand vine vorba de muzica cu bas. Castile clasice inchise sau in urechi au inca un avantaj aici. Confortul la purtare este foarte ridicat, deoarece cu greu pot fi observate castile in timp ce le purtati si inca stau relativ ferm in urechi.

Patru ore de viata a bateriei si incarcare wireless

Potrivit Huawei, FreeBuds 3 ar trebui sa poata face fata a patru ore de utilizare continua inainte ca acestea sa fie returnate in carcasa pentru a le reincarca. In interior exista un depozit de energie cu 410 mAh care poate reincarca castile de pana la cinci ori inainte ca carcasa sa fie conectata la o sursa de alimentare prin USB-C sau incarcare wireless. Capacitatea bateriei carcasei este suficienta pentru un total de 20 de ore de muzica.

Pentru a incarca carcasa, puteti utiliza si un telefon mobil Huawei cu functie de incarcare inversa, cum ar fi Huawei Mate 30 Pro. Tot ce trebuie sa faceti aici este sa asezati carcasa FreeBuds 3 pe spatele smartphone-ului pentru a o incarca cu puterea P30 Pro.

0 Shares
You May Also Like