Cele mai bune jocuri de management din 2021 pentru dispozitivele mobile

Cele mai bune jocuri de management din 2021 pentru dispozitivele mobile

0 Shares
0
0
0

Daca esti in cautarea celor mai bune jocuri pe Android fara a cheltui un ban, iata o selectie de jocuri gratuite care iti vor permite sa petreci timpul intr-un mod placut. Mai mult decat atat, topul de mai jos este realizat pentru jocurile de genul management, ceea ce le face sa fie nu numai relaxante, ci si utile.

Rebel Inc. – Cunosti jocul Plague Inc.? Aceasta este o simulare foarte populara si distractiva care te pune in ipostaza de a detine controlul unei epidemii cu scopul de a eradica toata viata de pe planeta. Rebel Inc. foloseste acelasi principiu si este dezvoltat de aceiasi creatori, dar de data aceasta va trebui sa lupti impotriva unei insurgente si sa-ti mentii puterea in loc intr-o regiune. Este un joc gratuit excelent, care poate fi redat si offline. Daca vrei sa scapi de publicitate, va trebui insa sa platesti.

SIMS MOBILE – Sims si smartphone-urile este o poveste lunga. Licenta de gestionare emblematica a Electronic Arts a revenit cu o noua copie in ultimii ani: The Sims Mobile. Acest concept nou preia principiile de baza ale licentei: jucatorul creeaza un avatar uman ale carui viata, habitat, munca si relatii sociale vor trebui gestionate. Inca in joc gratuit, cu achizitii in aplicatie, The Sims Mobile a fost mult mai bine primit decat episoadele anterioare, datorita continutului mai generos in varianta libera la plata.

Animal Crossing Pocket Camp – Animal Crossing este o licenta bine-cunoscuta de la Nintendo si, la fel ca Super Mario sau Fire Emblem, acesta a aparut si in varianta pe mobil sub numele de Animal Crossing Pocket Camp. Scopul jocului este de a-ti crea si de a-ti gestiona campingul creat intr-un univers format din animale amuzante. Acest titlu ofera in mod evident o reflexie a vietii si trebuie sa tratezi prietenia cu personajele care iti viziteaza tabara, efectuand cautarile pe care ti le trimit acestea. Jocul te incurajeaza, de asemenea, sa te intalnesti cu alti jucatori, facand un tur al campingurilor respective si facand schimb materiale.

RollerCoaster Tycoon Touch este versiunea mobila a RollerCoaster Tycoon lansata initial pe PC. Bine potrivit pentru dispozitive mobile, RollerCoaster Tycoon Touch a lasat deoparte tabelele aproape ilizibile ale altor titluri disponibile in Play Store. Modul editor iti permite sa ai acces la distractia obisnuita, precum si la moduri noi de distractie. Ai grija, totusi, ca desi acest lucru este gratuit, pentru a debloca atractii sau pentru a cheltui bani reali trebuie sa ai rabdare si sa utilizezi moneda virtuala.

Jocurile de management iti pot face uneori surprize foarte neplacute, mai ales in momentul in care descoperi ca nu iti ies lucrurile asa cum ai vrea. Noi te intelegem si iti venim in ajutor cu mai multe solutii, cea mai buna fiind un nou display telefon pentru momentul in care ajungi sa dai cu telefonul de podea sau de pereti si ecranul se sparge. Stim ca eviti cat de mult poti, dar uneori nu te poti abtine, asa ca te anuntam ca exista un display pentru orice telefon.

0 Shares
You May Also Like