Cum procedati cand cineva drag moare?

Cum procedati cand cineva drag moare?

0 Shares
0
0
0
Cum procedati cand cineva drag moare?

Din pacate, oricat de mult ne-am dori sa traim pentru totdeauna si sa fim alaturi de cei dragi, mai repede sau mai tarziu, fiecare dintre noi vom pleca din aceasta lume. De-asemenea, fiecare trebuie sa ne asteptam ca la un anumit moment dat, cineva drag noua sa plece din aceasta lume.

Pentru ca mai devreme sau mai tarziu vom trece cu totii prin astfel de momente, vom prezenta in randurile care urmeaza, cateva sfaturi foarte utile, pentru a stii cum trebuie sa procedati atunci cand cineva drag dvs. moare.

Decesul s-a produs acasa

In cazul in care cineva din familie de exemplu moare acasa, trebuie sa anuntati de urgenta salvarea si politia.

In cazul in care se ajunge la concluzia ca moartea a fost una naturala si nu exista suspiciuni cu privire la deces, urmatorulu pas care trebuie facut, este sa accesati https://www.07funerare.ro/servicii-funerare-sector1, pentru a lua legatura cu firma de servicii funerare care sa se ocupe de tot ceea ce este necesar inainte de inmormantare.

Reprezentantii firmei va vor prezenta ofertele atractive din punct de vedere financiar in ceea ce priveste costurile sicrielor, va vor spune si care este costul serviciului de imbalsamare decedati, si de-asemenea puteti intreba si cat costa transportul funerar.

Decesul s-a produs la spital

Cu siguranta in cazul in care decesul s-a produs intr-o unitate medicala, va fi necesar sa luati legatura cu specialistii de la 07Funerare. Acestia va vor acorda tot sprijinul de care aveti nevoie, si va vor ajuta sa alegeti sicriul potrivit de exemplu. Tot specialistii din cadrul acestei firme se vor ocupa si de procedura de imbalsamare a persoanei decedate.

Cu 07Funerar nu va trebui sa va faceti griji nici in ceea ce priveste alte servicii, precum achizitionarea coroanelor sau a lumanarilor si a tot ceea ce mai este necesar.

Decesul s-a produs in strainatate

Atunci cand cineva drag moare, cu siguranta lasa in urma o mare durere. Cand moartea are loc insa printre straini, pentru cei ramai in urma lucrurile sunt si mai complicate. De ce? Pentru ca trebuie sa ia rapid o decizie importanta, si anume daca isi repatriaza decedatii, sau daca ii inmormanteaza sau ii incinereaza in strainatate.

De cele mai multe ori insa, familiile indoliate aleg sa isi repatrieze decedatii, iar din acest motiv, apeleaza din nou la serviciile prestate de catre 07Funerare, care se ocupa si de repatrierea decedatilor.

In cazul in care nu stiati, 07Funerare dispune de o impresionanta flota auto, motiv datorita caruia, repatrierea persoanelor decedate nu este o sarcina dificil de efectuat. Masinile sunt special fabricate pentru a fi utilizate in acest scop.

De ce acte aveti nevoie?

Cu siguranta, in functie de locatia in care s-a produs decesul, si in functie de-asemenea de modul in care s-a produse decesul, vor fi necesare unele documente pentru pregatirea inhumarii.

Cei aflati intr-o asemenea situatie trebuie sa contacteze echipa 07Funerare, care le va sta la dispozitie si care ii va indruma spre instutiile competente pentru obtinerea documentelor respective.

Ce servicii funerare trebuie sa presteze o companie de specialitate?

Probabil va intrebati si care sunt serviciile funerare pe care trebuie sa le presteze o firma de specialitate. Este firesc acest lucru, pentru ca in momentele greu incercate nu veti mai gandi lucid, insa daca veti stii din timp ce servicii funerare presteaza firmele, va fi mai usor sa faceti o alegere.

De exemplu, un prim serviciu pe care o asemenea firma trebuie sa il presteze, este cel de imbalsamare a decedatilor, iar in acest caz, pentru a se ocupa de imbalsamare, va trebui sa aiba personal angajat strict pentru aceasta activitate.

Apoi, transportul funerar este un alt serviciu necesar unei astfel de firme. Daca firma presteaza si servicii de transport funerar international si repatriere decedati, atunci puteti alege serviciile sale, chiar si cand trebuie sa va ocupati de repatriera unei persoane decedate care a murit in Europa.

Totodata, atunci cand va confruntati cu o situatie atat de delicata si de dureroasa, alegeti sa colaborati cu o firma de servicii funerare, care in afara de prestarea acestor servicii, comercializeaza sicrie, coroane, lumanari, cruci, etc.

Avand posibilitatea de a cumpara toate aceste lucruri la pachet, veti economisi timp, pentru pregatirea inmormantarii si pentru a plange la capul rudei decedate.

Asadar, dupa cum se poate vedea, mai devreme sau mai tarziu cu totii vom muri. Pana atunci insa, daca va veti confrunta cu pierderea unei persoane dragi, cu siguranta este foarte important sa stiti cum trebuie sa procedati.

Luati asadar legatura cu profesionistii de la 07Funerare, care vor fi alaturi de dvs., indiferent unde s-a produs decesul.

Acestia va vor ghida pas cu pas pentru a va ocupa de obtinerea documentelor necesare inmormantarii.

Totodata, se vor ocupa de transportul funerar, de imbalsamare si de toate cele necesare. Din acest motiv este asadar indicat, sa optati pentru serviciile 07Funerare.

0 Shares
You May Also Like