Cum sa alegi cea mai buna husa pentru telefon?

Cum sa alegi cea mai buna husa pentru telefon?

0 Shares
0
0
0

Acel moment in care iti cumperi un smartphone poate sa fie pentru tine unul plin de emotie, insa nu trebuie sa uiti ca telefoanele din zilele noastre sunt extrem de sensibile si trebuie sa avem mare grija de ele, motiv pentru care trebuie sa le cumparam accesorii de protectie.

Daca te vei intreba care sunt aceste accesorii de protectie, trebuie sa stii ca geamul de protectie al ecranului este primul accesoriu pe care trebuie sa il alegi, pentru ca acesta iti va proteja si display-ul dar si touchscreen-ul atat de praf, cat si de zgarieturi, mizerie sau in caz de impact.

Un alt accesoriu de protectie pentru ecran, il reprezinta folia transparenta din nailon, insa aceasta cu siguranta nu este la fel de utila precum geamul de protectie din sticla.

Rolul foliei este acela de a proteja doar de praf, mizerie si zgarieturi, insa in cazul unui impact, aceasta nu va proteja dispozitivul.

Deci, cel mai bine ar fi sa iti cumperi un geam de sticla pentru protejarea ecranului, iar in cazul in care nu gasesti, poti alege o folie transparenta, asta pana in momentul in care vei gasi geamul protector de sticla.

Urmatorul accesoriu pe care nu trebuie sa uiti sa il cumperi, este fara doar si poate husa. Acest accesoriu poate sa iti protejeze nu doar display-ul ci intreg telefonul impotriva prafului, a zgarieturilor, chiar si in caz de impact, sau impotriva murdaririi.

Asadar, la fel de important precum este geamul de sticla este si husa, insa daca geamul este anume pentru fiecare model in parte, huse telefoane poti sa gasesti si universale, iar acestea pot sa fie destul de ieftine, in comparatie cu husele anume confectionate pentru fiecare marca si model de smartphone.

Se spune ca multi utilizatori se feresc de aceste huse universale deoarece in momentul in care suna telefonul, acesta trebuie scos din accesoriu, iar acest lucru nu este prea convenabil in momentul in care conditiile meteo sunt nefavorabile.

Deasemenea poate sa fie o situatie neplacuta aceea in care trebuie scos telefonul din husa, iar acesta este scapat pe jos.

Materialele din care sunt confectionate aceste accesorii pot sa conteze foarte mult, pentru ca sunt fel si fel de persoane, si fel si fel de utilizatori. Cei care poarta tot timpul o tinuta cat se poate de eleganta, vor cauta mai mult ca sigur o husa din piele, care sa fie eleganta, si care la randul ei sa ofere eleganta telefonului.

Sunt insa si utilizatori care nu isi doresc ca accesoriul lor sa fie confectionat din piele, iar tocmai din acest motiv isi indreapta atentia asupra huselor confectionate din alte materiale. In acest caz husele din silicon si husele din cauciuc sunt la mare cautare, atat datorita faptului ca sunt foarte comode, cat si din cauza faptului ca nu sunt foarte scumpe.

Asadar, iti vei putea alege husa pentru telefon in functie de mai multe criterii, insa indiferent de faptul ca optezi pentru o husa din piele sau una din silicon, pentru o husa universala sau una confectionata anume pentru telefonul tau, trebuie sa cumperi neaparat acest accesoriu.

0 Shares
You May Also Like