De ce LG G5 poate fi considerat telefonul perfect?

0 Shares
0
0
0

de-ce-lg-g5-poate-fi-considerat-telefonul-perfectComparativ cu predecesorii sai, modelul LG G5 nu a crescut in ceea ce priveste marimea ci chiar s-a micsorat considerabil.

Telefonul are doar 8mm grosime si totusi poate prezenta o baterie extrem de mare de doar 4000 miliamperi, o calitate impecabila a emisiilor de sunet datorita unui amplificator audio, butoane fizice de control pentru camera foto video si un incarcator telefon foarte bun.

LG G5 reprezinta primul telefon modular care a aparut pe piata, acest lucru insemand ca producatorii din Coreea de Sud au gasit o solutie eficace pentru a oferi toate aceste functii fara a fi nevoie sa le inghesuie pe absolut toate intr-o simpa carcasa. Unele elemente precum bateria dar si amplificatorul pentru sunet, sau camera foto sunt simple accesorii separate care ar putea fi atasate telefonului in functie de nevoile userului.

Pana la momentul actual, LG Company s-a concentrat doar pe captarea atentiei utilizatorilor cu unele dintre cele mai noi procesoare dar si numeroase functii care mai de care mai interesante sau foarte multe aplicatii pe care nu le folosea nimeni.

Asadar, cei de la LG duceau o politica conform careia nu calitatea, ci cantitatea este cea care conteaza cu adevarat. Piata de consum, in schimb, desi a fost destul de impresionata de eforturile tehnologiei de top ce a fost prezentata de LG, nu a fost foarte atrasa de catre acest brand.

Acest lucru poate fi de inteles mai ales atunci cand un telefon este construit sub mott-ul “telefonul nostru are de toate”. Din aceasta cauza poate fi foarte greu ca brandul sa se diferentieze de catre concurenta.

Asadar, am putea spune ca tot timpul Apple a fost mereu compania cu cel mai bun design, Samsung cu cea mai buna performanta, Sony cu senzoeii foto, iar cei de la LG Company au fost priviti ca o companie foarte serioasa ce producea doar produse high end de o calitate ridicata. In ultimii ani, la congresul Mobile Word lucrurile s-au schimbat radical, iar reprezentantii companiei LG au fost priviti ppentru prima data asemeni unor deschizatori de drumuri.

Una dintre cele mai importante lectii pe care reprezentantii de la LG au invatat-o este ca cele mai bune telefoane vin la pachet cu numeroase compromisuri asumate, dar si alegeri despre integrare si lucrurile care trebuie date la o parte.

Este idubitabil ca exista foarte multi ingineri talentati ce au lucrat pe parcursul anilor la terminalele LG, iar acest lucru este destul de vizibil mai ales in performantele extraordinare ale smartdevice-urilor.

Totodata in anul 2016 va fi primul an in care Product Design Department si-au facut treaba intr-un mod impecabil deoarece LG G5 se afla pe buzele tuturor cumparatorilor mai ales dupa evenimentele de la Barcelona.

LG G5 prezinta un corp destul de subtire fabricat din aluminiu care seamana foarte mult cu o varianta mai mica a prototipului Google Nexus 6P. Acest lucru nu este neaparat rau. Cititorul de amprenta se afla in acelasi loc ca si cel al lui Nexus 6P, iar camera foto iese usor in evidenta ca si o mica umflatura.

0 Shares
You May Also Like