Primele impresii despre HTC Desire 626

0 Shares
0
0
0

Primele-impresii-despre-HTC-Desire-626Inainte sa trecem mai departe in constructia acestui articol, iata un curs rapid, rezumat intr-o singura fraza, despre toata filosofia celor de la HTC, cu privire la gamele lor middle sau low-end: sa construiasca telefoane mai ieftine decat ale concurentei, dar care sa fie si bune in acelasi timp. Daca iti doresti huse HTC la un pret bun, intra pe MagazinGsm.ro.

Aceasta inseamna in cele mai multe cazuri o constructie solida, de calitate, design atractiv si aceleasi feature-uri software pe care le vei gasi si in gamele de top, de la HTC sau alti producatori.

Toate aceste telefoane din gama de buget a celor de la HTC, au procesorul quad core Qualcomm Snapdragon 210. Fiecare dintre modele dispune de un senzor de 8 megapixeli pentru camera principala si au suport pentru card micro SD sau micro SDXC, cu marimi de pana la 2TB.

Restul particularitatilor variaza de la operator la operator. Sa luam ca exemplu HTC Desire 520. Acest smartphone vine cu un display de 4.5 inch si rezolutie de 854×840, avand o finisare soft, foarte placuta la atingere.

Desire 526 pe de alta parte, este destul de ciudat daca ne uitam la felul cum arata: se pare ca cei de la Verizon au preferat un design mai curbat, cu marginile rotunjite, ce foloseste un ecran de 4.7 inch cu rezolutia quad HD. De asemenea, are si 1.5 Gb de ram, ceva mai mult decat varul sau din seria 520.

Mai departe, nu raman decat modelele din topul acestei game si anume Desire 626 si 626s. Ambele dispun de ecrane de 5 inch, cu rezolutii 720p, iar diferentele le vei observa numai daca stii unde sa te uiti.

Varianta prepaid-only 626s, are 8 GB capacitate de stocare interna si camera pentru selfie cu senzor de 2 megapixeli, dar varianta 626 de la AT&T Mobile si T-Mobile, are 16 gb capacitate de stocare interna si o camera pentru selfie de 5 megapixeli.

O diferenta destul de mare, nu?

Totusi, toate aceste device-uri din gama low-end de la HTC, ofera destule capabilitati pentru categoria de pret in care se afla, atata timp cat ai asteptari rezonabile. In primul rand, un lucru foarte bun despre modelele din aceasta gama, este faptul ca sunt destul de rezistente, chiar daca sunt construite din plastic si sunt si destul de usoare.

HTC a produs dintotdeauna telefoane din policarbonat si chiar daca in acest caz se foloseste plasticul, design-ul si rezistenta nu sunt cu nimic mai prejos.

De asemenea, toate device-urile din aceasta gama functioneaza fara probleme, nu exista bug-uri evidente, raspund foarte rapid la comenzi, iar durata bateriei este satisfacatoare. In acelasi timp, chiar daca se folosesc ecrane cu rezolutii de 720p, textul este foarte clar, iar culorile arata bine in general, luminozitatea fiind si ea in parametri acceptabili.

Toate aceste atribute, le fac de luat in seama, mai ales ca modelele competitiei din aceasta categorie de pret, nu indeplinesc toate aceste cerinte.

Desire 626 si 626s, vor fi niste modele de succes, daca se va pastra pricing-ul agresiv anuntat de catre companie.

0 Shares
You May Also Like