De ce se poate sparge parbrizul unei masini Audi?

De ce se poate sparge parbrizul unei masini Audi?

0 Shares
0
0
0

Daca intentionati sa va cumparati in viitorul apropiat un autoturism, cu siguranta nu ar fi o idee deloc rea aceea de a opta pentru un model Audi. In cazul in care alegeti o masina de lux de la acest producator, cu siguranta va puteti mandri, si va puteti bucura de faptul ca va ofera cele mai performante, lux si confort.

O masina scumpa ca Audi are nevoie de un serviciu de cea mai buna calitate. Nu va puteti gandi sa o duceti in cel mai ieftin garaj pentru inlocuirea pieselor consumabile, pentru schimbul de ulei, sau pentru orice alta problema. Avand un model de la Audi, cu siguranta va veti gandi sa o duceti doar la reprezentanta pentru revizii.

In cazul in care masina dvs. este veche sau nu are garantie, puteti fi tentat sa o intretineti la un garaj local bun. Exista multe motive pentru care acest lucru nu poate fi o decizie buna chiar si pentru ceva la fel de simplu ca o schimbare de ulei.

Spre deosebire de masinile din anii 80, masinile moderne, in special vehiculele de top, precum Audi, sunt incredibil de complexe si dispun de computere, software, senzori dar si componente speciale care sunt unice pentru fiecare marca si model.

Un garaj are nevoie de echipamente, instrumente si software speciale pentru a deservi una dintre aceste masini, care poate sa nu fie disponibile intr-un garaj general. Software-urile de pe calculatoarele auto vor avea, de asemenea, nevoie de actualizari periodice, ceea ce este posibil sa nu fie posibil la un garaj general.

Calitatea pieselor de schimb este o alta problema de ingrijorare. Piese de schimb de calitate slaba nu vor oferi performanta si fiabilitatea pieselor de schimb OEM. Piesele de schimb necorespunzatoare va pot deteriora masina ducand la reparatii costisitoare ulterior. La fel se intampla si cu consumabilele precum uleiul de motor si lichidul de racire. Un serviciu mai ieftin poate deveni scump pe termen lung.

Acelasi lucru este valabil chiar si in ceea ce priveste inlocuira prabrizului. Exista atat de multe situatii in care un parbriz Audi se poate fisura sau sparge, iar inlocuirea acestuia intr-un garaj oarecare, cu siguranta nu reprezinta o idee buna.

Cel mai indicat ar fi sa mergeti cu masina la specialisti, care vor folosi un parbriz de cea mai buna calitate, ales de pe https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-audi, in functie de modelul dvs. Audi, anul fabricatiei, tipul masinii, etc. In continuare vom vedea care sunt situatiile datorita carora se poate sparge un parbriz Audi, si cand este necesara inlocuirea acestuia.

Instalare necorespunzatoare sau slaba

Exista standarde ridicate pentru instalarea parbrizului, dar se intampla greseli. Daca parbrizul nu este instalat corespunzator, acesta ar putea fi liber, iar vibratiile pot provoca fracturi de stres.

Schimbari de temperatura

Fluctuatiile de temperatura, in special daca folositi un decongelator sau chiar incalzitorul masinii, poate face ca geamul sa se extinda si sa se contracte. Deoarece sticla se incalzeste mai repede in jurul marginilor, aceste expansiuni si contractii apar la viteze diferite, iar acest lucru duce la fisurare.

Lumina soarelui

Lumina soarelui are acelasi efect ca si schimbarile de temperatura. Incalzeste metalul langa margini mai repede decat mijlocul parbrizului si provoaca fisuri.

Imperfectiuni ale sticlei

Este posibil ca parbrizul masinii dvs sa fi avut o mica imperfectiune. Sau s-ar putea sa fi fost pur si simplu o imperfectiune aproape invizibila pe care nu ati vazut-o in momentul in care ati cumparat masina, insa mica imperfectiune se poate dezvolta atat de mult, incat poate provoca spargerea parbrizului fix atunci cand nu va asteptati la acest lucru.

Modificari de presiune

Schimbarile de presiune de la lucruri precum rafalele ridicate de vant sau chiar setarea a ceva greoi pe parbriz, ar putea fi suficiente pentru a crea o fisura care pare sa nu iasa de nicaieri.

Ce sa faci daca parbrizul tau s-a crapat

Este imperativ sa remediati un parbriz spart. Poate parea o fisura minora care poate astepta ceva timp pana la inlocuire, insa problema trebuie remediata totusi rapid pentru ca va poate afecta campul vizual in timp ce va aflati in trafic.

Daca detineti un model nou de la Audi, atunci mergeti cu masina la reprezentanta pentru remedierea problemei. Daca detineti un model mai vechi, atunci puteti lua in calcul si ideea de a inlocui parbrizul spart cu unul de pe https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-audi, intr-un atelier auto oarecare din oras.

In cazul in care sunteti genul de persoana indemanatica, puteti chiar sa incercati sa remediati acasa problema, pe cont propriu si sa inlocuiti parbrizul spart cu unul nou de pe https://www.parbrizeacasa.ro/parbrize-auto/parbrize-audi, in propriul garaj.

Tot ce conteaza, este sa nu lasati foarte mult masina cu parbrizul fisurat, pentru ca va afecteaza vederea in trafic, dar va puteti alege si cu o amenda. Avand insa masina intr-o stare impecabila tehnica, si cu parbrizul nou nout, nu veti mai avea motive de ingrijorare.

0 Shares
You May Also Like