Din ce sunt realizate extensiile?

Din ce sunt realizate extensiile?

0 Shares
0
0
0

Extensiile pot fi facute din par natural sau sintetic si sunt disponibile intr-o varietate aproape nelimitata de culori. Textura lor poate fi dreapta sau ondulata si veti dori sa alegeti tipul cel mai apropiat de textura naturala a parului dvs. pentru a reduce timpul de coafare. Unele dintre cele mai recomandate extensii sunt numite extensii clip-in.

Cum se aplica?

“Exista extensii de tip tape-in, bonded si clip-in”, explica Todd. Benzile sunt realizate din benzi adezive de gel, extensiile lipite trebuie sa fie pe baza de cheratina si clip-urile sunt realizate din piepteni care se fixeaza in par. Extensiile cu banda sunt putin mai blande pe par – desi daca sunteti interesat de o optiune de intretinere cat mai simpla veti avea nevoie de anumite tipuri  de extensii.

Cat costa?

In functie de locul in care locuiti si de salonul in care mergeti, pretul poate varia foarte mult. Cu toate acestea, aici sunt preturile la John Barrett, pentru a va oferi o idee. Extensiile cu benzi pentru o jumatate de cap (care adauga plenitudine, dar nu la fel de multa lungime) incep de la 800 $.

Acestea dureaza intre 1 si 3 ore pentru a fi puse si se mentin intre 8 si 10 saptamani. Un cap plin, incepe de la 1.500 $. Daca doriti doar ceva pentru o ocazie speciala, puteti obtine un clip-in pentru 800 de dolari, care va dura ani de zile si poate fi refolosit.

Imi vor face parul sa cada?

Acest lucru nu ar trebui sa se intample daca sunt aplicate corect. Stilistul dvs. ar trebui sa va educe si sa va asigurati ca stiti exact la ce va preocupati, in special atunci cand vine vorba de asistenta ulterioara si de intretinere, dar si de potentialul de a va distruge incuietorile.

Extensiile reprezinta un aditiv pentru par, explica Todd. “Ori de cate ori adaugati ceva la par – culoare, relaxanti, extensii si asa mai departe – riscati sa produceti daune”. Daca nu sunt indepartate in mod corespunzator, acestea pot provoca basici in par – un alt motiv pentru a investi in cea mai inalta calitate de extensii si servicii pe care le puteti avea.

Cum ar trebui sa va pregatiti pentru o intalnire?

In primul rand, si cel mai important, asigurati-va ca rezervati o intalnire cu un specialist certificat. Daca va colorati parul, asigurati-va ca faceti acest lucru in prealabil pentru a se potrivi cu culoarea.

Ce presupune intretinerea la domiciliu?

Daca sunteti in mod normal tipul de persoana care doar se da jos din pat si isi prinde parul in coada viata voastra se va schimba. Extensiile de par arata cel mai bine atunci cand sunt stilizate, ceea ce inseamna ca veti dori sa invesiti timp pentru a le usca si intretine.

Veti avea nevoie, de asemenea, sa fiti atenti si gentili in timp ce le periati. Todd va recomanda sa va prindeti parul intr-un fel de coada, astfel incat sa puteti peria partea inferioara cu forta, fara a pune prea multa stres asupra legaturilor.

Extensiile de par se pot incurca, de asemenea, si se pot termina cu noduri cu usurinta, asa ca veti dori sa le luati un timp suplimentar pentru a le peria. Intotdeauna periati de la varfuri spre scalp pentru a preveni ruperile si, de asemenea, ridicati parul la fiecare cateva zile pentru a va asigura ca in jurul legaturilor nu se formeaza incurcari.

In ceea ce priveste regimul de dus, un sampon cu sulfat poate contribui, de asemenea, la pastrarea parului sanatos. Este, de asemenea, o idee buna sa se foloseasca balsam dar numai pe jumatatea inferioara a parului, din nou, nu prea aproape de legaturi.

0 Shares
You May Also Like