Este legal sa faci videochat?

Este legal sa faci videochat?

0 Shares
0
0
0

Este legal sa faci videochat?
O multime de fete din Romania si-au dorit si isi doresc in continuare un loc de munca in videochat Money-studio.ro, dat fiind faptul ca din acest domeniu de activitate se castiga destul de multi bani.

Ei bine, atunci cand vine vorba despre videochat insa, o multime de persoane privesc cu o mare neincredere aceasta activitate, deoarece foarte multa lume asociaza mai mereu videochatul cu prostitutia.

Aici trebuie facuta precizarea ca videochatul nu este prostitutie, pentru ca fetele care fac videochat se afla in fata unui monitor si a unei camere web, in timp ce partenerul de discutie se afla la cateva mii de kilometrii distanta.

Alte persoane nu privesc cu o prea mare incredere videochatul deoarece considera ca fetele sunt obligate sa se dezbrace la camera, pentru a le indeplini cerintele clientilor. Ei bine, in ceea ce priveste acest aspect trebuie mentionat faptul ca modelele nu sunt obligate sa faca acest lucru, insa daca se dezbraca in fata camerei web o fac fara a fi presate, si o fac pentru a castiga bani.

O multime de persoane nu privesc deasemenea cu ochi foarte buni videochatul deoarece considera ca acesta reprezinta o activitate ilegala. Ei bine, referitor la activitatea de videochat trebuie mentionat faptul ca in Romania aceasta este legala inca din anul 2003.

Acest lucru inseamna ca toate fetele care lucreaza ca si model videochat lucreaza cu contract de munca si au platite toate taxele si contributiile catre stat la zi. Plus de asta, ele au incheiata si o polita de asigurare de sanatate.

Referitor la legalitatea videochatului este important de adus in discutie un alt aspect. Exista studiouri videochat care au fete angajate cu contract de munca, si care platesc toate contributiile angajatelor, asa ca din acest punct de vedere studiourile respective sunt legale.

Exista insa si fel si fel de studiouri videochat nou aparute, care nu functioneaza tocmai legal, si care nu au modele angajate, astfel ca respectivele studiouri nu vor mai plati anumite taxe. Ei bine, referitor la studiourile videochat care se ocupa de astfel de practici trebuie mentionat faptul ca ele nu functioneaza legal.

Asadar, atunci cand discutam despre videochat, trebuie sa mentionam faptul ca acest domeniu de activitate este legal in Romania inca din anul 2003, asa ca fetele care lucreaza in cadrul unui studio videochat cu forme legale, nu incalca legea in nici un fel.

Exista si modele videochat care aleg sa lucreze de acasa, iar aici trebuie mentionat faptul ca unele lucreaza legal in timp ce altele nu lucreaza legal.

Mai exact, fetele care isi doresc sa faca videochat de acasa fara a incalca legea, isi vor face un PFA, pentru a lucra legal. Odata facut PFA-ul, acestea isi vor plati contributiile catre stat, si isi vor desfasura activitatea din toate punctele de vedere corect.

Exista insa si fete care fac videochat de acasa, fara a fi persoane fizice autorizate (PFA), insa despre acestea trebuie mentionat ca fac videochat ilegal, iar daca vor fi depistate vor avea de suportat consecinte grave.

Ei bine, privind activitatea de videochat trebuie mentionat faptul ca aceasta este legala in Romania inca din anul 2003, asa ca persoanele care fac videochat cu forme legale nu au de ce sa isi faca griji pentru ca practica aceasta activitate.

0 Shares
1 comment
  1. Este 100% legal sa faceti videochat in Romania. Recomandarea mea este sa mergeti doar la studiouri profesionale si acolo veti intelege ca ceea ce cred multi oameni sunt doar zvonuri. Videochatul este un job ca oricare altul, insa diferenta se observa in castigurile grandioase.

Comments are closed.

You May Also Like