Este util un PC second hand pentru gaming?

Este util un PC second hand pentru gaming?

0 Shares
0
0
0

Este util un PC second hand pentru gaming?
In anul 2018 exista o multime de adolescenti si nu numai, care petrec foarte multe ore pe zi in fata calculatorului dat fiind faptul ca odata cu trecerea timpului au dezvoltat o adevarata pasiune pentru jocurile pe calculator.

Atunci cand discutam despre persoanele care folosesc calculatorul pentru gaming discutam despre gameri impatimiti, dar si despre gameri amatori.

In ceea ce ii priveste pe gamerii amatori, acestia nu folosesc neaparat calculatoare extrem de performante, sau nu investesc foarte multi bani in achizitionarea unui PC pentru gaming. Ei bine, acesti utilizatori insa nici nu joaca acele jocuri foarte noi si care au nevoie de foarte multe resurse ale unui PC.

De regula, pentru aceasta categorie de utilizatori, exista acele calculatoare second hand i7, care pot sa fie suficient de bune pentru a se juca diferite jocuri in timpul liber.

Exista insa si situatii in care chiar si pentru gamerii amatori aceste echipamente nu sunt suficient de performante, iar acestia aleg sa investeasca sume mai mici sau mai mari de bani pentru imbunatatirea echipamentelor.

Ei bine, daca discutam despre persoanele care zi de zi petrec multe ore in fata calculatorului, trebuie precizat faptul ca aceste persoane de regula isi indreapta atentia spre calculatoare foarte performante, special create pentru gaming.

Acesti utilizatori au posibilitatea de a-si cumpara un calculator direct construit pentru gaming, in conditiile in care specificatiile tehnice ale echipamentului sunt pe placul lor, si sunt compatibile cu jocurile pe care acestia isi doresc sa le joace.

In schimb, pentru gamerii impatimiti, in conditiile in care nu gasesc un echipament care sa fie pe placul lor, mai exista si posibilitatea de a-si construi pe cont propriu echipamentul. Exista si impatimiti ai jocurilor de calculator care isi cumpara calculatoare second hand pentru gaming, pe care mai apoi le imbunatatesc considerabil.

Ei bine, dupa cum se poate observa, in functie de situatia data, un calculator second hand de ultima generatie poate sa fie util chiar si pentru acei utilizatori de calculator care sunt pasionati de gaming.

In schimb, in conditiile in care discutam despre utilizatorii care folosesc calculatorul in cele mai normale scopuri, cu siguranta un PC second hand i7 poate reprezenta o alegere foarte inspirata.

Daca stam sa ne gandim, un asemenea echipament poate fi mult mai performant decat un PC nou sau decat un PC refurbished i5, asa ca se merita si din acest motiv achizitionarea unui PC second hand i7.

Plus de asta, discutam totusi despre un echipament second hand, deci discutam despre un calculator care costa mult mai putini bani decat un calculator nou sau decat un calculator second hand, asa ca acesta este inca un motiv pentru care se merita achizitionarea unui asemenea calculator.

Asadar, un calculator second hand i7, cu siguranta poate reprezenta o alegere inspirata pentru pasionatii de gaming, insa un astfel de calculator poate reprezenta cea mai buna solutie si pentru toti ceilalti utilizatori care au acasa nevoie de un echipament care sa fie si performant, dar si ieftin in acelasi timp.

0 Shares
You May Also Like