Extensii cheratina – cele mai populare extensii de par natural

0 Shares
0
0
0

Daca te-ai intrebat vreodata care este secretul vedetelor care apar cu un look complet nou peste noapte, dand impresia ca parul lor creste de trei ori mai repede decat parul oricarei alte persoane, raspunsul este foarte simplu: extensii cheratina.

Acest tip de extensii de par natural este cel mai popular de pe piata actuala deoarece garanteaza rezistenta pe timp indelungat si sunt aproape imposibil de observat. In functie de cat de repede iti creste parul si de cat de bine intretii extensiile, aceste extensii cheratina pot dura pana la sase luni fara a necesita inlocuire.

Acesta este unul dintre motivele pentru care majoritatea femeilor apeleaza la ele.

Pentru a-ti aplica extensii cheratina, mai intai trebuie sa gasesti un salon de calitate si sa te informezi bine cu privire la modul in care lucreaza specialistii de acolo. Este foarte important ca extensiile sa fie aplicate adecvat, cu ajutorul unui aparat special care lipeste suvitele de par la cald.

In nici intr-un caz nu trebuie sa accepti ca extensiile cheratina sa fie lipite cu placa,deoarece aceasta nu are forma potrivita, iar parul tau poate fi afectat daca cheratina se topeste si se raspandeste pe firele de par.

Faptul ca aceste extensii cheratina se aplica la cald, cu un aparat care seamana foarte mult cu un pistol de lipit, nu trebuie sa te sperie. Cheratina care este folosita pentru lipire are, in realitate,foarte multe beneficii asupra firului de par. Este vorba de cheratina pura, de inalta calitate, care are rolul de a proteja firul de par pe durata purtarii extensiilor si de a-l hrani de la exterior catre interior.

In ciuda zvonurilor pe care probabil le-ai auzit cu privire la aceste extensii cheratina,trebuie sa stii ca, daca sunt aplicate cu atentie de catre un profesionist, nu ai nici un motiv pentru care sa te ingrijorezi. Dupa aplicare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa le ingrijesti adecvat, iar ele vor rezista pana cand parul tau va creste atat de mult incat vei fi nevoita sa le schimbi.

Pentru a avea grija de extensii cheratina trebuie sa respecti cateva reguli simple. In primul rand,atunci cand te speli pe cap, nu trebuie sa insisti prea mult la radacina, acolo unde sunt prinse suvitele, deoarece risti sa iti incalcesti parul. Odata spalat, parul se prinde intr-un prosop timp de zece minute, apoi se usuca natural sau cu uscatorul de par. Pentru a-l pieptana trebuie sa astepti pana cand este complet uscat, altfel risti sa smulgi extensiile si sa strici intreaga manopera.

Deoarece aceste extensii cheratina sunt realizate din par natural remy, le poti vopsi si coafa ca si cum ar fi parte din propriul tau par. Daca intentionezi sa folosesti placa, ai grija sa nu intinzi parul de la radacina si sa topesti cheratina. Rezultatul ar putea fi periculos pentru parul tau. De asemenea, trebuie sa ai grija cum te pieptani, caci in perioada in care porti extensii, parul se piaptana numai de la ceafa.

Prin urmare, poti apela cu incredere la extensii cheratina, fiind sigura ca in ciuda modului lor de lipire putin mai diferit de al celorlalte tipuri de extensii de par, acestea nu afecteaza parul tau natural ci, dimpotriva, cheratina il hraneste in profunzime.

0 Shares
You May Also Like