Mai multe lucruri despre chirurgie plastica

0 Shares
0
0
0

Chirugia plastica este folosita zilnic in intreaga lume pentru imbunatatirea aspectului facial sau corporal. Ea poate incepe cu proceduri chirugicale cosmetice simple si poate merge pana la operatii chirurgicale plastice complexe. Beneficiile chirurgiei plastice sunt nelimitate, iar chirurgii plasticieni au in prezent abilitatea de a recrea aproape orice.

Vom discuta in continuare despre cateva categorii ale chirurgiei plastice.

Chirurgia faciala

Procedurile chirurgiei faciale au un singur scop: sa ajute pacientul sa prezinte lumii un aspect care se potriveste cu ceea ce simte in interior. Astfel, daca esti o persoana increzatoare, frumoasa si optimista, de ce nu ai prezenta lumii aceasta fata, indiferent daca este vorba de un lifting facial sau de gat care sa te ajute sa potrivesti aspectul exterior cu varsta pe care o simti?

Obiectivele vizate in chirurgia faciala sunt:

  • Intinerirea – Oamenii din intreaga lume vor sa para mai tineri pentru ca se simt mai tineri si vor ca acest senitment sa fie reflectat si in aspectul exterior. Exista o varietate de proceduri in chirurgia plastica pentru intinerirea fetei, a fruntii si a gatului.
  • Conturarea fetei – Chirurgia plastica faciala nu este numai pentru a arata mai tanar, ea premitand si conturarea fetei. Astfel, daca va doriti pometi mai subtiri, un nas mai mic sau urechi intr-o alta forma, chirurgia faciala este solutia.

Chirurgia mamara

Scopul chirurgiei plastice pentru sani, sau chirurgia mamara, este acela de a da femeilor silueta pe care si-o doresc, care le avantajeaza si cu care sunt fericite. Obiectivele chirurgiei mamare:

  • Marirea sanilor;
  • Micsorarea sanilor pentru a reduce durerile de spate;
  • Ridicarea sanilor pentru a reveni la bustul din tinerete;
  • Reconstructia sanilor in cazul masctomiei.

Cauzele deformarii sanilor

Unele din cauzele cele mai des intalnite care determina femeile sa apeleze la chirurgia mamara, sunt:

  • Sarcina si alaptarea – Corpul se schimba dupa sarcina, nastere si alaptare si nu este ceva neobisnuit ca femeile sa piarda din volumul sanilor sau sa sesizeze o lasare a lor dupa perioada de alaptare. Daca sunteti in aceasta situatie, o marire a sanilor, numita augmentare, poate oferi volumul pierdut. De asemenea, se poate face un lifting al acestora daca ei s-au lasat.
  • Pierderea dramatica in greutate – Este firesc ca dupa o pierdere masiva de greutate, sanii sa scada in dimensiune, sa isi piarda fermitatea sau chiar sa se lase si sa fie nevoie de o intreventie chirurgicala mamara.
  • Masectomia – Femeile care au suferit o masectomie ca urmare a tratamentului cancerului mamar, ar putea dori reconstructia sanului pentru a reveni la silueta de dinainte. Reconstructia sanilor implica, optional si recrearea mamelonului si a areolei.

Chirugia plastica masculine

Din ce in ce mai multi barbati realizeaza avantajele care vin cu un aspect placut si, uneori, cand dieta si exercitiile fizice nu dau rezultatele dorite, ei apeleaza la chirurgia plastica. Cele mai populare proceduri de chirurgie plastica la care apeleaza barbatii sunt: liposuctia (de pe solduri, zona inferioara a spatelui si abdomen), liftingul facial si micsorarea sanilor (in cazul ginecomastiei).

Daca sunteti interesata de o operatie de ridicare a sanilor, accesati site-ul si faceti acum o programare pentru o discutie relevanta cu medicul specialist.

0 Shares
You May Also Like