Piatra lunii si efectele pe care le are

Piatra lunii si efectele pe care le are

0 Shares
0
0
0

Toate femeile au margele din pietre semipretioase si unele dintre ele au si o pasiune pentru aceste pietre. Pentru cei care cred in puterea cristalelor am pregatit articolul de astazi despre proprietatile pe care le are piatra lunii.

Piatra lunii mai este denumita si piatra norocului si a fost mereu populara in india unde a fost considerata o piatra sacra si magica dar a fost apreciata si de greci si de romani.

Romanii considerau ca piatra lunii se formeaza magic din razele lunii si era utilizata pentru a crea bijuterii. Grecii asociau aceasta piatra cu zeii lunii. Aceasta piatra a fost de asemenea foarte populara si pentru bijuteriile din secolul XX care apartineau curentului Art Nouveau.

Piatra lunii si efectele pe care le are

In perioada aceasta barbatii purtau piatra la cravata, in inele, pe lanturile de la ceasi sau la butoni si femeile purtau piatra pe bratari, brose, cercei, inele si coliere.

Se considera ca piatra lunii are conotatii mistice si ca este o piatra a norocului sau a emotiilor fiind de asemenea o piatra tipic feminina a sperantei si a iubirii. Este considerata a fi si o piatra a dorintelor indeplinite. De asemenea, mai este vazuta i ca o piatra a viselor si se spune ca daca o purtati veti avea visele mai placute.

Piatra lunii se asociaza cu apa si cu luna. E piatra dragostei si implicit are puterea de a aduce dragoste persoanei care o utilizeaza iar daca oferiti iubitului sau iubitei o piatra a lunii in momentul in care este luna plina mereu veti avea pasiune unul fata de celalalt.

Piatra lunii este o gama personala si este reflecita persoanei care o are aratand exact realitatea. Este o piatra extrem de buna pentru toate femeile si stimuleaza modul de functionare al glandei pineale. Aceasta piatra are si puterea de a echilibra ciclurile hormonale la nivel planetar.

Piatra lunii este foarte pretuita pentru ca aduce noroc, ne ajuta sa vedem viitorul, ajuta si la intuitie si in dragoste sau in afaceri, ne ofera protectie pe apa si pe pamant.

Culoarea pietrei poate sa fie alba, verde, roz, galbena, argintiu sau nuante de alb laptos cu o mica stralucire de albastru atunci cand miscam piatra. Fenomenul acesta se numeste adularescenta.

Piatra lunii poate sa fie gasita in Mexic, India, SUA, Elvetia, Brazilia, Australia, etc. Sri Lanka este un adintre cele mai importante surse de astfel de pietre in legatura cu volumul.

Pentru ca are o duritate relativ scazuta piatra lunii va trebui sa fie ferita de zgarieturi si sa fie manipulata atent. Va trebui sa fie purtata cu atentie daca este pusa pe inele sau pe bratari pentru ca se poate sparge destul de usor.

Nu se curata cu ultrasunete sau cu aburi singura metoda de curatare fiind cu un material moale prin steregere usoara. Cele mai de valoare pietre sunt cele incolore si transparente care au o puternica stralucire de albastru.

Aceasta piatra aduce noroc, emotii si dorinte implinite si simbolizeaza al treilea ochi, avand rolul de a proteja noile inceputuri, somnul si detinutl. Stimuleaza intuitia si altruismul.

0 Shares
You May Also Like