Posibile probleme pentru Huawei P9

Posibile probleme pentru Huawei P9

0 Shares
0
0
0

Fiecare utilizator de smartphone, atunci cand vrea sa isi cumpere un nou dispozitiv, are dreptul sa isi indrepte atentia spre absolut ce telefon considera ca ii este cel mai potrivit.

Cei care au o situatie financiara buna, si isi permit, cu siguranta isi vor alege un model foarte performant, si care vine de la un producator de top, iar pretul evident va fi unul foarte mare.

Ei bine, sunt insa si utilizatori care nu au o situatie financiara foarte buna, asa ca ei mai mult ca sigur nu isi permit sa isi cumpere un smartphone de la un brand de top de pe piata, si nici nu isi permit un model foarte scump, asa ca vor trebui sa aiba foarte mare grija in privinta alegerii.

Un model ideal pentru cei care isi doresc un smartphone ieftin si bun, ar fi modelul Huawei P9, datorita faptului ca dispune de performante foarte bune la un pret atractiv.

Un alt motiv pentru care utilizatorii isi pot indrepta atentia spre un astfel de dispozitiv, este acela ca vine de la un producator care este intr-o evolutie continua in ultimii ani.

Daca pana acum 5 – 6 ani de zile, Huawei nu era un producator foarte renumit pe piata, odata cu trecerea timpului, acest brand a inceput sa produca terminale din ce in ce mai performante, iar astfel a reusit sa ajunga in topul preferintelor utilizatorilor.

Trebuie insa precizat si faptul ca anumite modele ale acestui brand pot intampina mai multe probleme de functionare, insa daca am decis sa discutam despre modelul P9 in acest articol, in continuare vom discuta despre posibilele probleme ale acestui model.

In primul rand, sunt telefoane Huawei P9 care au o problema cu autonomia bateriei, asa ca indiferent de faptul ca utilizatorul foloseste functiile de economisire a bateriei, sau ca seteaza luminozitatea ecranului la un nivel intunecat, sau nu are multe aplicatii deschise simultan, telefonul nu rezista mult timp incarcat.

Alti utilizatori se plang de faptul ca telefonul lor mobil Huawei P9 are o problema in ceea ce priveste receptionarea semnalului, iar conform unui studio realizat de catre cei de la Gert Frolund Pedersen in Finlanda, acest model are cel mai prost semnal dintre toate telefoanele acestui brand.

O asemenea problema se poate insa remedia foarte simplu si rapid, asa ca daca detii un astfel de telefon trebuie doar sa il trimiti la un service gsm Bucuresti, pentru ca sunt sanse mari sa fie nevoie de o reparatie Huawei care consta in inlocuirea antenei de semnal a terminalului.

Alti utilizatori s-au plans de faptul ca terminalele lor Huawei P9 au probleme in ceea ce priveste incarcarea, astfel ca anumite modele fie se incarca prea greu, fie nu se incarca.

Aici, problema poate sa fie cauzata si de faptul ca incarcatorul este defect, sau poate fi cauzata si de sursa de energie electrica, nu este neaparat ca telefonul sa aiba o problema.

Ei bine, dupa cum se poate observa, si aceste telefoane pot intampina tot felul de probleme, insa pentru cei care isi doresc un smartphone la un pret atractiv, si care are performante medii, un asemenea telefon este ideal.

0 Shares
You May Also Like