Probleme comune pentru telefoanele Huawei

Probleme comune pentru telefoanele Huawei

0 Shares
0
0
0

Probleme comune pentru telefoanele HuaweiDin 1997, Huawei produce telefoane mobile in toata lumea, insa in ultimii ani acest producator a reusit performanta de a intra intr-un top trei ai celor mai importanti producatori de telefoane mobile, alaturi de Samsung si Apple. Producatorul chinez de echipamente de retea si telecomunicatii, nu doar ca scoate pe piata telefoane de inalta calitate, ci surprinde si prin faptul ca adauga functii remarcabile care pot chiar rivaliza cu Apple si Samsung.

Cei mai multi dintre utilizatorii de telefoane Huawei, sunt foarte multumiti de felul in care telefonul ruleaza, insa exista si utilizatori care ajung cu telefoanele in service. Vom prezenta cateva exemple de situatii in care aceste dispozitive pot ajunge intr-un service gsm.

Display spart

Cele mai multe smartphone-uri de la Huawei (si nu numai), ajung pe mana expertilor de la service pentru ca au nevoie de un display Huawei nou. O asemenea problema apare din cauza utilizatorilor care neglijenti fiind, nu isi echipeaza dispozitivele cu folii de protectie pentru display Huawei care sa fie compatibile cu modelul Huawei pe care il detin.

De-asemenea, acestia nu isi pastreaza dispozitivele nici in huse Huawei, asa ca este lesne de inteles de ce dispozitivele lor in urma unei cazaturi, ajung in service pentru o inlocuire display.

Probleme cu bateria Huawei

Durata de viata a bateriei a fost o provocare continua nu numai pentru Huawei singur, ci si pentru fiecare producator unic de telefoane inteligente din lume. In stirile recente, compania chineza de telefoane inteligente a sustinut ca bateriile cu incarcare rapida vor fi incluse in viitoarele lor proiectari de telefoane inteligente, care cred ca le vor oferi impulsul atat de necesar pe piata tehnologiei.

In timp ce aceasta veste despre viitoarea inovatie a bateriei Huawei suna bine catre piata tinta, consumatorii inca mai intampina probleme cu bateriile cu telefoanele lor inteligente Huawei proiectate anterior.

In acest caz, iata un ghid simplu despre cum sa evitati descarcarea rapida a bateriei dispozitivului.

Pasul 1: Asigurati-va ca toate optiunile majore de conectare la retea ale telefonului dvs. inteligent sunt oprite, mai ales daca nu aveti niciun folos pentru ele in acest moment. Pentru a face acest lucru, trageti ecranul de start in jos si atingeti pictograma „Setari”. In fila „Toate”, atingeti conexiunile de retea la care sunt activate momentan. Sau puteti sa le atingeti pe toate cand le vedeti pictogramele dupa tragerea in ecranul de pornire.

Pasul 2: Reduceti luminozitatea dispozitivului dvs. Huawei. Din nou, accesati pictograma „Setari” si atingeti fila „General”. Atingeti „Luminozitate” si de acolo puteti ajusta luminozitatea telefonului la automat sau manual.

Pasul 3: Incheiati toate aplicatiile active, deoarece acestea vor scapa cu adevarat durata de viata a bateriei. Atingeti pictograma „Aplicatie” de pe ecranul de domiciliu, apoi atingeti si tineti apasata una dintre aplicatiile active pana cand apare o lista derulanta de optiuni. Dupa ce atingeti fila „Informatii despre aplicatii”, atingeti „Oprire fortata”, apoi „OK” pentru a confirma.

Problema ecranului tactil Huawei

Este foarte frustrant cand ecranul tau tactil inceteaza sa functioneze brusc, mai ales atunci cand trebuie sa folosesti telefonul inteligent Huawei chiar in acel moment. Poate fi o spirala descendenta cand incepeti sa aveti probleme cu ecranul tactil, deoarece, daca nu mai functioneaza corect, toate functiile de baza ale telefonului dvs. inteligent nu va vor putea raspunde.

Cand incepeti sa aveti acest glitch in dispozitivul dvs. Huawei, trebuie doar sa il reporniti atingand si tinand apasat butonul de pornire / oprire timp de cel putin 13 secunde. Daca acest lucru nu functioneaza, puteti, de asemenea, sa scoateti bateria, asteptati cateva secunde, apoi repuneti-o pentru a face o resetare dura. Daca nici astfel nu functioneaza, cu siguranta este necesar sa duceti dispozitivul in service, unde specialistii vor constata daca este necesara inlocuirea ecranului tactil Huawei.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai cunoscute probleme cu care se pot confrunta utilizatorii de telefoane Huawei. Daca va alegeti un telefon scos pe piata de Huawei, exista posibilitatea ca acesta sa ruleze perfect, dar exista si posibilitatea de a va confrunta cu o asemenea problema.

0 Shares
You May Also Like