Probleme si solutii comune Nokia 3

Probleme si solutii comune Nokia 3

0 Shares
0
0
0

Probleme si solutii comune Nokia 3Nokia este un nume de referinta pentru telefoanele mobile vechi cu butoane, care existau pe piata acum 15-20 de ani. Trecand timpul si aparand smartphone-urile pe piata, producatorul finlandez a iesit incetul cu incetul din topul preferintelor utilizatorilor, care acum opteaza pentru dispozitivele altor producatori.

Cel mai probabil, multi utilizatori au renuntat sa isi mai cumpere telefoane Nokia si datorita sistemului de operare Windows Phone pe care telefoanele Nokia il aveau instalat. De cand insa Nokia a trecut la Android, brandul incepe din nou sa creasca in popularitate, iar Nokia 3 este unul dintre telefoanele low cost cele mai cautate de pe piata.

Acest model nu este la fel de rezistent precum vechile modele Nokia, iar ca sa intelegeti acest lucru, imaginati-va ca scapati de la etajul 2 un model Nokia 3310 si un model Nokia 3. Cu siguranta modelul 3310 va functiona fara probleme in urma impactului, pe cand pentru modelul Nokia 3, va fi necesara o inlocuire display Nokia 3.

Nokia 3 insa, poate intampina si alte dificultati, asa ca vom vedea care sunt problemele si solutiile comune pentru Nokia 3. Iata asadar despre ce este voba.

Probleme de supraincalzire

Nokia 3 este un executant decent si are configuratia pentru a efectua sarcini de baza. Prin urmare, daca il implicati mai mult in sarcinile voluminoase si complexe, acesta va disipa mai multa caldura. De asemenea, cativa utilizatori au raportat ca dispozitivul lor are aceasta problema in timp ce se incarca. Ei bine, puteti incerca metodele sugerate mai jos pentru a evita aceasta problema pur si simplu.

 • Multe aplicatii care sunt inutile prezente in telefon trebuie eliminate imediat;
 • Nu trebuie utilizate bancile de putere de calitate scazuta sau cele care nu se potrivesc cu ratingul specificat al telefonului;
 • Impuneti deocamdata o limita la multitasking;
 • Nu imbunatatiti luminozitatea ecranului peste o anumita limita.

Nu recunoaste Windows 10

In mod implicit, Nokia 3 vine cu un ROM de 16 GB, iar cei care nu folosesc un card microSD trebuie sa-si conecteze dispozitivul cu un computer pentru transferul de date. De asemenea, utilizatorii pot avea mai multe alte motive pentru a crea o conexiune stabila cu fir intre dispozitiv si computer. Daca dispozitivul nu recunoaste computerul sau viceversa, puteti continua cu urmatoarele metode.

 • Reporniti telefonul si computerul dupa conectarea dispozitivului;
 • Defectul poate fi in cablul de conectare, portul USB de pe PC sau in portul de conectare din partea telefonului;
 • Actualizati driverele USB;
 • Daca conexiunile sunt libere, conectati dispozitivul cu un alt port USB paralel.

Nu a fost detectat cardul SD

Cardurile de memorie sunt deosebit de importante, mai ales atunci cand dispozitivul nu are un spatiu de stocare foarte mare, iar pentru Nokia 3 un card de memorie este necesar. Se poate intampla insa ca acesta sa nu fie detectat, asa ca iata cum trebuie sa procedati in aceasta situatie:

 • Pur si simplu reimprospatati cardul si curatati-l usor cu o carpa moale inainte de a reintroduce telefonul;
 • Asigurati-va ca cardul nu are o deteriorare fizica;
 • Incercati sa reinserati cardul dupa formatarea acestuia cu procedura recomandata;
 • Curatati memoria cache a aplicatiilor.
0 Shares
You May Also Like