Piese auto noi versus piese auto folosite

0 Shares
0
0
0

Daca ati vazut vreodata schimbul unor piese auto second hand, s-ar putea sa fi stat in fata a doua piese auto ruginite incercand sa va amintiti pe care tocmai ati cumparat-o, deoarece ambele par ruginite si uzate.

Anumite piese auto sunt absolut potrivite pentru a fi cumparate si, in unele cazuri, poate fi singura dvs. optiune. Exista insa o varietate de piese care sunt considerate piese cu uzura ridicata si care nu ar trebui sa fie achizitionate in mod obisnuit.

Uneori piesele auto second hand sunt inutilizabile. Odata ce o piesa este separata de ansamblul ei, structura poate fi afectata. Ar trebui sa fiti capabil sa deprimati si sa extindeti acel ansamblu, in acelasi timp, mentinand o structura uniforma.

Posibilitatea de a face acest lucru cu success este mare, insa posibilitatea de a spune cat timp va functiona piesa este de obicei o presupunere. Achizitionarea unui ansamblu complet, pe de alta parte, este mai mult un joc de ghicire.

Centrele de dezembrari scot aceste piese din diverse vehicule si adesea sunt cu kilometri necunoscuti sau fictivi; si desigur, nu puteti testa o piesa pentru elementele interioare.

Discurile de frana si placutele de frana sunt probabil cele mai frecvent uzate piese auto. De obicei, pot fi achizitionate suficient de ieftin, incat pur si simplu nu merita sa cautati un set folosit.

Rulmentii si ansamblurile butucului sunt un alt lucru care nu are rost sa le achizitionati la mana a doua. Fie va pierdeti timpul cu instalarea noului rulment al butucului care poate esua in orice moment, fie platiti unui mecanic pentru a va instala rulmentul.

Alternatoarele sunt un inca un joc de noroc. Unul folosit poate dura inca 10 ani … sau nu. Durata de viata a unui alternator folosit depinde de o multime de factori. Kilometraj, varsta, cat timp a stat si cata coroziune s-a acumulat.

Sunteti dispus sa folositi un alternator la mana a doua? Il veti instala singur? Beneficiati de montaj? Este varianta noua mai scumpa? Toate acestea sunt considerente valide; problema este fiabilitatea necunoscuta a unei piese auto de acest fel.

Exista multe magazine de piese auto specializate in vanzarea de piese auto noi de baza pentru intretinere. Pe masura ce concurenta devine mai apriga, preturile la aceste piese auto noi se apropie din ce in ce mai mult de pretul pe care il practica o multime de centre de dezmembrari ce comercializeaza piese auto folosite.

In prezent, vedem unele dintre cele mai ieftine piese auto de schimb, care sunt disponibile pentru o gama larga de masini, iar aceste piese auto sunt complet noi.

Acesta a fost rezultatul unei varietati de centre de distributie a pieselor auto care evita costurile generale si costurile publicitare asociate cu dezvoltarea unei marci si cu mentinerea magazinelor de vanzare cu amanuntul.

Cand inlocuiti piese auto, in general, doriti sa utilizati piese auto noi, mai ales cand vine vorba de piesele de baza.

0 Shares
You May Also Like