Produse pentru ingrijirea parului in saloane

Produse pentru ingrijirea parului in saloane

0 Shares
0
0
0

Produse pentru ingrijirea parului in saloaneIn momentul in care alegeti sa mergeti intr-un salon pentru a va ingriji parul, cu siguranta personalul de la salon trebuie sa foloseasca cele mai bune produse ingrijirea parului, iar in urmatoarele randuri vom discuta despre acest aspect.

Aproape de fiecare data cand merg la un salon, femeile sunt intrebate de catre stilisti ce produse pentru ingrijirea parului folosesc acasa, iar de fiecare data acestia le spun ca produsele pe care le folosesc acasa femeile respective nu sunt bune, si ca ar fi de preferat sa isi aleaga produsele pe care ei le folosesc la salon.

De multe ori, femeile schimba saloanele si primesc aceleasi intrebari si raspunsuri, asa ca unele se intreaba daca produsele pe care le folosesc specialistii de la saloane sunt mai bune decat cele pe care le folosesc ele acasa.

Ei bine, raspunsul poate fi si da, si nu. Da, produsele pe care le utilizati fac o diferenta in rezultatele pe care le puteti astepta. Nu veti obtine exact aceleasi rezultate folosind un gel de styling pe care il faceti cu un mousse. Aceste produse sunt concepute in general pentru efecte diferite.

Cu toate acestea, daca vorbim despre diferite marci ale aceluiasi produs, de multe ori nu exista o diferenta apreciabila. Toate produsele de un anumit tip au aceleasi ingrediente de baza. Exista unele variante cu ingrediente suplimentare pentru scopuri diferite (de exemplu, ingrediente pe baza de plante sau ingrediente hidratante), dar daca aveti sau nu nevoie de aceste ingrediente ar trebui sa fie un factor mai important decat patura stilistului ca sunt „mai bune”.

Multe saloane incurajeaza vanzarea produselor pe care le detin si le folosesc cu amanuntul si cu siguranta femeile care merg la salon sunt constiente de acest lucru. Aceste produse sunt adesea destul de scumpe, si destul de realist vorbind, achizitionarea acestora, poate dubla pretul ingrijirii parului.

Multe saloane de par impun stilistilor lor sa faca „vanzari”, bazandu-se adesea pe bonusuri si cresterea salariilor pe cantitatea de vanzari cu amanuntul de produse pe care le genereaza. Nu va lasati niciodata impinse in ceva ce nu vreti cu adevarat. Ar trebui sa va bazati decizia de a cumpara un produs la un salon, pe baza de cat de mult v-a placut produsul.

Daca va place foarte mult felul in care samponul si balsamul pe care il foloseste salonul va face parul sa se simta, atunci cumparati cu siguranta unele pentru a le folosi acasa. Insa, cu produsele de styling, asigurati-va ca stilistul va demonstreaza modul in care utilizeaza produsul, este posibil ca rezultatul de care sunteti atat de multumit sa fie mai mult o problema de tehnica decat de marca produsului utilizat.

Si atunci cand stilistul va prezinta un produs de care nu va intereseaza cu adevarat, trebuie tinut cont intotdeauna ca „Nu inseamna ca nu”. In general, „Multumesc, dar nu”, este suficient de bland, dar stilistul nu vrea sa riste sa isi jigneasca clientela cu presiunea de vanzare, deoarece obiectivul sau este sa te faca sa vrei sa te intorci din nou. Singurul lucru pe care un stilist il teme mai mult decat a nu avea clienti este de a avea un client care nu va veni inapoi.

Produse profesionale pentru acasa

Exista si stilisti care nu obtin comisioane din vanzarea produselor pe care le folosesc la salon, asa ca in cazul in care clientele le cer o parere, acesta le ofera o parere sincera, cu privire la produsele pe care clientele le-ar putea folosi.

De exemplu, exista femei care au nevoie de un sampon cu elastina si proteina, iar in acest sens, stilistii pot veni cu propunerea Discovhair – Sampon cu proteine din elastina, 250 ml, dat fiind faptul ca acest sampon cu proteine din elastina a fost dezvoltat folosind o formula inovatoare pentru curatarea, ingrijirea si hranirea parului, protejandu-l in acelasi timp de efectele nocive, iar aici putem da drept exemplu expunerea la soare, marea, clorul sau vopsirea parului.

Proteina naturala care este folosita in sampon, este benefica dat fiind faptul ca extinde stralucirea naturala a parului si il hraneste cu fiecare utilizare.

Ei bine, acesta este doar un exemplu, insa femeile la recomandarea stilistilor, pot alege sa foloseasca acasa diferite alte produse care ofera cele mai bune rezultate pentru tratarea si ingrijirea firelor de par.

0 Shares
You May Also Like