Sfaturi pentru alegerea unei sali pentru nunta

Sfaturi pentru alegerea unei sali pentru nunta

0 Shares
0
0
0

Sfaturi pentru alegerea unei sali pentru nunta
Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Din acest motiv, viitorii miri vor dori sa aleaga cea mai potrivita sala pentru petrecerea de nunta. In urmatoarele randuri ale acestui articol, vom prezenta o lista de sfaturi de care trebuie sa tina cont viitorii miri pentru a face cea mai potrivita alegere.

  1. Tineti cont de costuri si de bugetul avut la dispozitie

Dupa cum va puteti imagina, totul se reduce la costuri, asa ca am precizat costul ca fiind primul detaliu important. Locul in care se va desfasura evenimentul dvs. va ocupa o parte semnificativa din bugetul dvs., dar nu va poate cheltui intregul buget. Va trebui totusi sa tineti cont de costul meniurilor, de costul bauturilor, de consumabile si alte costuri.

Aveti de-asemenea posibilitatea de a rezerva un salon cu meniu nunta Militari, iar in continuare va vom prezenta cateva optiuni. Salonul New York din Militari Residence reprezinta categoric alegerea potrivita pentru orice tip de eveniment din viata dvs., chiar si pentru nunta. Acest salon poate fi cea mai buna solutie pentru dvs. in cazul in care la marele eveniment vor participa cel mult 120 de persoane.

Sala Aqua este locatia ideala de-asemenea atat pentru o nunta cat si pentru evenimentele de familie cu pana la 180 de invitati. Avand o cromatica de inspiratie romantica si un design modern, aceasta sala este perfecta chiar si cand aveti invitati foarte pretentiosi.

  1. Ambianta si dispozitia sunt factori de luat in calcul

Crearea unei atmosfere care sa fie potrivita pentru evenimentul dvs. si care face apel la audienta dvs. este o parte critica a configurarii unui eveniment captivant. Modificarea sau decorarea unui salon de nunta este costisitoare, deci este inteligent sa alegeti unul care sa se alinieze deja temei dvs.

  1. Capacitatea si dimensiunea salii sunt foarte importante

Fiecare cladire este limitata de numarul de oameni care o pot ocupa in orice moment. Unele camere sunt limitate. Inainte de a incepe sa trimiteti invitatii, este important sa va asigurati ca locul poate gazdui in mod legal si confortabil lista de invitati.

Sala Aqua din cadrul Militari Residence Ballroom este locatia ideala pentru evenimentele de familie cu cel mult la 180 de invitati. Avand o cromatica de inspiratie romantica si un design modern, sala Aqua va reusi sa impresiona chiar si pe cei mai pretentiosi oaspeti.

In cazul in care aveti mai multi invitati la marele eveniment, atunci sala Londra, tot din cadrul Militari Residence Ballroom, care este proaspat renovata si redecorata, si care va va surprinde cu un nou decor elegant si rafinat, dar si cu o arhitectura potrivita pentru evenimente de poveste, poate de-asemenea fi locatia ideala pentru nunta dvs. Sala Londra poate gazdui intre 150 si 300 de persoane. Aceasta sala dispune de ring de dans central, de sonorizare ultramoderna, de lumini ambientale si arhitecturale, dar si de statii de desfumare sau climatizare proprie.

  1. Alegeti o locatie care ofera gratuit acces la Wifi

In zilele noastre, o conexiune puternica la Internet in toata sala de evenimente este absolut critica. Participantii dvs. se vor astepta sa isi poata verifica e-mailul, sa trimita mesaje pe messenger prietenilor si a familiei si sa posteze pe retelele de socializare pe tot parcursul evenimentului dvs. Asigurati-va ca locul are o conexiune WiFi excelenta, puternica pe intregul spatiu.

  1. Alegeti o sala cu parcare gratuita

Parcarea este un factor decisiv pentru multe persoane. Este deosebit de important sa va asigurati de faptul ca sala de nunti pe care o alegeti, dispune de cat mai multe locuri de parcare, astfel incat invitatii dvs. sa aiba unde sa isi parcheze masinile.

  1. Acustica si sunet sunt factori importanti

Daca sunetul din locatie este prea scazut sau prea puternic, participantii dvs. vor deveni neclintiti si plictisiti. Nimeni nu vrea sa se inghesuie in fata pentru a auzi de exemplu ce vorbeste starostele, sau trebuiasca sa strige peste volum pentru a discuta cu prietenii. Un loc cu o acustica slaba nu merita timpul dvs., indiferent de pret. Tavanele joase amplifica sunetul. Spatiile deschise uriase creeaza ecouri. Gasiti un loc cu un echilibru bun.

  1. Tineti cont de locatie

Nu in ultimul rand, este foarte important sa tineti cont de locatie, dat fiind faptul ca acest factor poate determina anumiti invitati sa participe sau sa nu participe la eveniment.

Daca organizati nunta in capitala, iar toti invitatii sunt din Bucuresti, cu siguranta o alegere ideala ar fi o sala din cadrul Militari Residence Ballroom. Alegand sa organizati nunta in afara capitalei, exista sanse sa nu ateti atat de multi invitati precum ati dori.

Acestea sunt asadar cateva dintre cele mai importante detalii de care trebuie sa tineti cont in momentul in care va aflati in cautarea unei sali pentru nunta dvs. Tinand cont de aceste detalii, puteti gasi cea mai potrivita sala de evenimente.

0 Shares
You May Also Like