Top 10 accesorii pentru iPhone

0 Shares
0
0
0

Top 10 accesorii pentru iPhoneDaca nu ati cheltuit inca toate economiile de Black Friday este momentul sa faceti o lista cu persoane importante si sa va amintiti referintele subtile pe care le-au facut cu privire la cadourile pe care si le doresc.

Daca totusi nu va vine nimic in minte va puteti gandi si care sunt cele mai utile si mai potrivite accesorii. Pentru persoanele care au dispozitive smart puteti alege accesorii pentru iPhone pe care le puteti cumpara rapid si simplu din orice magazin de piese pentru iPhone .

Pentru  ca cei mai multi dintre noi ne petrecem timpul la birou iar pixul, foaia si agenda pot sa ne incurce puteti alege cea mai rapida metoda de a inregistra continutul respectiv. Pentru aceasta activitate, exista seria de pixuri Liverscribe. Unele dintre aceste pixuri au si un microfon inclus care poate sa inregistreze ceea ce se spune in jur atunci cand luati notite.

Castile Parrot Zik sunt considerate printre cele mai inteligente casti din lume, si sunt unice prin faptul ca pot functiona normal atat Bluetooth cat si cu fir si experientele de auditie sunt semnificativ imbunatatite cu ajutorul unui sistem care elimina zgomotul de fond. Chiar daca par grele, confortul este amplificat de design care va ajuta sa uitati ca le purtati pe cap.

Pentru cei care utilizeaza iPhone, iPad si alte dispozitive Apple, a fost creat un dock audio special. Acesta se numara printre singurele dispozitive cu doua porturi Lightning prin care se incarca si va reda muzica de pe orice dispozitiv, functioneaza si ca radio, iar cu ajutorul unui port USB lateral poate sa incarce si Android, smartwatch etc. ceasul care se afiseaza pe ecran este sincronizat automat cu telefonul sau cu tableta pe care va conectati.

Puteti astfel sa adormiti seara ascultand muzica preferata si sa fixati doua alarme separate pentru zile si ore diferite.

Nu toate accesoriile trebuie sa fie complicate. Unele dintre ele trebuie sa fie doar trainice si sa aiba doar o singura functie pe care sa o indeplineasca foarte bine. In astfel de categorii intra si cel mai mare acumulator care exista pe piata. Marele avantaj al acestuia sta in faptul ca poate sa incarce doua telefoane in acelasi timp pentru ca are doua porturi USB.

Un cadou la fel de util pentru pasionatii de tehnologie este si bratara inteligenta Jawbone Up24. Aceasta bratara nu are display dar se descurca foarte bine cu ajutorul senzorilor aflati in interior cu ajutorul carora monitorizeaza mai multe aspecte si va invata stilul de viata.

Cu ajutorul aplicatiei Up veti tine o evidenta clara a orelor de somn si a efortului fizic pe care il depuneti in timpul zilei. Dimineata va veti trezi cu vibratii usoare de la bratara si daca alegeti aceasta functie pe timpul zilei vibratiile discrete va anunta ca stati de prea mult timp pe loc.

Aceasta bratara ofera si avantajul de a primi notificari inteligente si motivationale pe care vi le va comunica aplicatia in timpul zilei pentru a va ajuta sa aveti un stil de viata mai sanatos.

Cam atat despre cadourile sub forma de gadgeturi desi lista ar putea sa continue mult. Vizitati magazinele si veti gasi cu siguranta ceva.

0 Shares
You May Also Like