Usi industriale Gunther-Tore: alegerea ideala pentru o afacere de succes

0 Shares
0
0
0

Usi industriale Gunther-Tore: alegerea ideala pentru o afacere de succes
Cu peste 40 de ani de experienta in productia de usi si porti industriale, Gunther-Tore pune la dispozitie  cea mai ofertanta gama de produse si cele mai inovative sisteme de pe piata de profil, concepute special pentru afacerea ta. Gunther-Tore: lider in productia de usi si porti industriale

Produsele Gunther-Tore sunt o investitie, nu o achizitie pentru afacerea ta. Compania germana promite si livreaza calitate la cele mai accesibile preturi.

Daca pana nu demult portile si usile industriale aveau exclusiv functia de a permite si impiedica accesul in cladiri, astazi standardele sunt mult mai inalte iar exigentele clientilor din ce in ce mai variate. Dar pentru ca intreaga politica Gunther-Tore a fost fondata avand la baza orientarea continua catre client, produsele firmei germane indeplinesc toate asteptarile cumparatorilor.

Usile industriale Gunther-Tore indeplinesc toate conditiile necesare unei investitii de succes: design, izolare termica si fonica, finisaj, viteza de deschidere, precum si rezistenta in timp. De asemenea, firma ofera un pachet complet de servicii, de la montaj si intretinere, pana la consultanta.

Indiferent de domeniul in care iti desfasori activitatea, Gunther-Tore Romania pune la dispozitia ta o gama larga de sisteme de usi industriale dintre care poti alege:

Usi sectionale

Gunther-Tore se numara printre putinii furnizori care isi produce propriile panouri de tip sandwich pentru usile sectionale, alcatuite din rame de aluminiu extrudat cu diferite vitrari. De asemenea, Gunther-Tore ofera grosimea de 45mm ca produs standard.

Usi rulou

In 1972, la putin timp dupa infiintarea companiei, Gunther-Tore se bucura de un succes rasunator: intra in Guiness Book of Records pentru cea mai mare usa de rulou din lume, cu dimensiuni de 28x25m, record care nu a fost inca doborat. Sistemele de usi rulou au fost imbunatatite si perfectionate in permanenta, de atunci si pana astazi.

Usi pliante pe verticala

In cazurile in care ahitectura unei cladiri impune instalarea unei usi sectionale, insa amplasarea nu permite culisarea acesteia, solutia este usa plianta pe verticala Gunther FHT.

Usi culisante rezistente la foc

Usile culisante rezistente la foc ofera un grad maxim de protectie impotriva incediilor in spatiile medii si mari. Aceste modele sunt prevazute cu sisteme culisante care permit utilizarea integrala a deschiderilor si sunt recomandate pentru spatiile de depozitare industriale si comerciale.

Porti culisante autoportante

Aceste modele de porti fac parte din seria FST si sunt solutia optima pentru inchiderea incintelor industriale. Ele se culiseaza in lateral si nu intra in contact cu solul, nefiind afectate de conditiile carosabilului sau de clima.

Mai multe produse si informatii despre sistemele de usi si porti industriale Gunther-Tore Romania gasesti aici!

0 Shares
You May Also Like