Vesta din costumul barbatesc-un accesoriu deosebit!

Vesta din costumul barbatesc-un accesoriu deosebit!

0 Shares
0
0
0

Vesta din costumul barbatesc-un accesoriu deosebit!
Costumele barbatesti au mai multe piese din care sunt compuse. Cele mai multe au pantaloni, sacou si vesta. Vesta este o alegere inspirata, reusind sa dea un aer elegant barbatului care o poarta. Aceasta alegere poate sa fie facuta de catre oricine isi doreste sa fie clasic sau modern, existand versiuni pentru fiecare dintre cele doua ipostaze. Iata cum poate sa arate si cum poate sa fie purtata vesta din costumul barbatesc:

  1. Vesta purtata simplu cu camasa

Vesta este in sine o imagine interesanta pentru orice purtator de costum. Ea poate sa fie purtata simplu doar pe deasupra camasii si fara sacou. Se poate pune cravata asortata sau in contrast pentru a se scoate reciproc in evidenta. Camasa in acest caz devine o piesa care se vede mult mai mult decat in situatia in care este pusa pe sub sacou. De aceea aceasta poate sa fie construita special si accesorizata corespunzator. Se pot cumpara astfel camasi barbati bespoke. Acestea sunt confectionate cu atentie pentru dorintele celui ce le poarta. Vesta purtata la vedere, fara sacou, este pusa in valoare de stilul barbatului, care poate alege sa o cumpere conform dorintelor sale. Astfel ca poate sa creeze un stil elegant sau unul modern, jucaus sau minimalist. Toate acestea se obtin din combinatiile diverse de pantaloni cu camasi. De exemplu, un stil minimalist poate sa fie cel complet negru: camasa neagra, pantaloni eleganti negri si vesta in aceeasi culoare. Cravata poate sa rupa monotonia cu o culoare puternica.

  1. Vesta purtata ca ansamblu cu sacou si pantaloni din acelasi costum

Vesta ca parte din costum este purtata adeseori la diverse evenimente elegante si importante, precum si zi de zi, chiar la serviciu, in functie de job-ul fiecarui barbat. Se poate purta la intalniri importante pentru business si in ocazii legate de afaceri. Ea este de obicei din materiale compatibile cu cele ale costumului ca intreg. Se pot alege si variante inedite si combinatii neobisnuite in functie de preferinte.

  1. Vesta ca obiect vestimentar statement

Vesta poate sa fie in sine centrul atentiei in orice vestimentatie masculina. Ea poate sa fie aleasa fie in culori deosebite, fie cu croieli neobisnuite. De asemenea se poate sa fie accesorizata intr-un mod special si astfel sa fie piesa principala a unui barbat in garderoba sa. Nu exista limite in modul care poate sa fie combinata cu alte piese vestimentare pentru a obtine un look spectaculos. De exemplu poate sa fie pusa peste o vestimentatie neutra cu lant sau alte accesorii.

  1. Vesta in contructia unui aspect retro

Vesta este piesa importanta pentru reproducerea unui aspect retro masculin. Ea poate sa fie astfel aleasa din materiale stil lana texturata, in culori calde, maro sau bej, iar camasa poate sa fie cu manecile intoarse, stranse pana la cot. Daca este pusa si o palarie, atunci imaginea este completa.

Sarto Bespoke ofera veste si costume barbatesti, iar pentru mai multe detalii despre ofertele lor, puteti sa accesati site-ul lor de aici: https://www.sarto.ro.

0 Shares
You May Also Like