Accesorii pentru smartphone care nu au nici o utilitate

Accesorii pentru smartphone care nu au nici o utilitate

0 Shares
0
0
0

In anul 2017 nu cred ca mai este pentru nimeni un secret faptul ca telefoanele mobile inteligente au ajuns sa fie dispozitivele cele mai cautate de pe piata, datorita multiplelor scopuri in care pot acestea sa fie utilizate.

Ei bine, tocmai datorita faptului ca aceste dispozitive au ajuns sa fie cele mai cautate de pe piata, fiind practic o necesitate, fiecare dintre noi vom cauta dispozitivul perfect pentru noi si pentru cerintele noastre.

Pe langa dispozitiv, va mai trebui insa sa ne indreptam atentia si spre cateva accesorii telefoane, care fie vor avea rolul sa ne protejeze telefoanele, fie ne vor ajuta sa ne bucuram de o mai mare placere in momentul utilizarii.

Daca discutam despre accesorii pentru smartphone care au rolul de a oferi protectie telefoanelor, trebuie sa amintim in primul rand husa de protectie pentru smartphone, care poate sa protejeze total sau partial telefonul. Putem aduce insa in discutie si geamul de protectie pentru ecran, care protejeaza display-ul si touchscreen-ul telefonului.

Ei bine, din categoria accesorii pentru smartphone care au fost realizate pentru a ne ajuta pe noi utilizatorii sa ne bucuram de o mai mare placere atunci cand folosim terminalul, putem aminti un selfie stick de exemplu, sau o pereche de casti pentru a asculta muzica preferata, plus alte accesorii.

Trebuie insa mentionat si faptul ca se pot gasi si o multime de accesorii pentru smartphone care fie nu au nici o utilitate, fie te vor ajuta sa pari penibil atunci cand folosesti telefonul, iar in continuare vom discuta despre acest aspect.

Au aparut pe piata pentru diferite modele iPhone, carcase in forma de mana, insa daca suntem realisti, aceste carcase pentru smartphone pur si simplu nu au nici o utilitate, asa ca nu se merita sa fie cumparate.

Pentru cei care nu le place sa aiba urme de degete pe ecranul telefonului, au aparut huse pentru deget, care pot sa fie utilizate in momentul in care se utilizeaza telefonul. Un asemenea accesoriu nu are nici o utilitate, la fel ca si cel prezentat anterior, asa ca nu are rost sa cheltuiesti banii intr-un mod inutil pentru achizitionarea unei asemenea huse.

In cazul utilizatorilor de iPhone, se gaseste mai nou un accesoriu gen pisica, introdus in jack-ul de la casti. Un astfel de accesoriu nu are nici un rol functional, poate are un mic rol de design, insa utilizatorii pot folosi dispozitivul si fara un asemenea accesoriu.

Pentru depozitarea castilor de telefon, s-a inventat un accesoriu care are forma unui cioc de rata, si se pare ca sunt utilizatori care cheltuiesc bani pentru achizitionarea sa.  Spre deosebire de celelalte accesorii mentionate mai sus, acesta cel putin este util pentru ca poate sa protejeze castile impotriva unor factori negativi, precum praful de exemplu.

Ei bine, dupa cum se poate observa, se pot gasi atat accesorii utile pentru smartphone, cat si accesorii inutile, asa ca ar fi indicat sa te orientezi numai spre cele mai utile accesorii, pentru a nu cheltui banii intr-un mod inutil.

0 Shares
You May Also Like