Care sunt cele mai eficiente materiale pentru confectionarea huselor de telefon

0 Shares
0
0
0

Pe piata nu exista doar o gama variata de modele telefoane, ci si de huse, deoarece producatorii acestor accesorii atat de utile s-au gandit sa vina in ajutorul detinatorilor de telefoane. Astfel, exista pe www.husemania.ro diferite modele si culori de huse pentru telefoane mobile. Astfel, sunt huse din piele, plastic sau silicon.

O husa este un accesoriu foarte util care protejeaza telefonul si ii ofera posesorului un look aparte, evidentiindu-i personalitatea. Cand vine vorba de preferinte, cu siguranta aveti de unde alegeti husa potrivita.

Puteti incerca in magazinele de specialitate sau in magazinele online, insa in acest ultim caz trebuie sa stiti cu exactitate ceea ce va doriti, deoarece nu aveti la dispozitie husa pentru a o incerca pe telefon.

Sunt diferite tipuri materiale din care sunt confectionate husele telefoane: piele, plastic, cauciuc, silicon, fibre, panza, dar si metal. Fiecare posesor de telefon alege ceea ce i se potriveste. Pe langa materialul din care se fabrica, un rol important il au finisarea si calitatea care conteaza foarte mult. Acestea ii ofera telefonului cea mai buna protectie si confort la utilizare.

Pielea este unul dintre cele mai populare materiale si ofera eleganta purtatorului. Acest material este ales in special de persoanele care lucreaza la birouri. Un alt material folosit in mod frecvent este plasticul.

Chiar daca husele si carcasele din plastic sunt foarte atractive si disponibile intr-o varietate de modele si tipare, acestea nu sunt recomandate de catre specialist, deoarece nu sunt foarte flexibile si pot crapa atunci cand scapati telefonul din mana.

Aceste huse din plastic au avantajul pretului care este foarte mic, insa cand vine vorba de durabilitate si protectie maxime, lucrurile se balanseaza. Husele din silicon sunt cele mai utilizate si cele mai populare datorita calitatii materialului.

Siliconul nu este un material toxic si se utilizeaza foarte usor. Husele transparente sunt preferatele multor clienti. Husele din silicon va protejeaza foarte bine telefonul impotriva umezelii si murdariei, precum si impotriva amprentelor si a abraziunii.

Cauciucul, foarte utilizat

Husele de cauciuc se “instaleaza” foarte usor pe telefon si sunt moi la atingere. Nu mai punem la socoteala faptul ca acestea sunt disponibile la preturi foarte bune. La fabricarea huselor de telefon se mai folosesc nailonul, polimerii de hidrocarbon si materiale ca PC-ul. Sunt si huse din panza care sunt in special preferate de femei.

Acestea le ofera o nota aparte si le scot in evidenta eleganta. Husele metalice se folosesc si ele, fiind suficient de grele pentru a absorbi un soc mai mare. Insa, cu ajutorul acestora, va salvati telefonul. Husele de pluta, fibra de carbon sau din fibra de sticla protejeaza foarte bine telefoanele in momentul in care acestea sunt scapate pe jos din neatentie. La mare cautare insa sunt husele din piele si cele din silicon.

0 Shares
You May Also Like