Ce se intampla cand utilizezi un incarcator sau cablu de date iPhone contrafacut?

Ce se intampla cand utilizezi un incarcator sau cablu de date iPhone contrafacut?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta unul dintre cei mai iubiti producatori de pe piata de telefoane mobile inteligente este Apple, iar drept dovada acestei afirmatii, avem numarul de unitati vandute in fiecare an de acest mare producator.

Ei bine, tocmai datorita faptului ca foarte multi dintre utilizatorii din intreaga lume, in momentul in care isi doresc un smartphone, opteaza pentru un model al acestui producator, Apple a actualizat site-ul oficial, pentru ca astfel isi doreste sa isi ajute clientii de iPhone pentru a face diferenta intre un incarcator Lightning original, si un incarcator contrafacut, care nu apartine nici companiei si nici partenerilor autorizati.

Pagina de suport a companiei americane, ofera o multime de indicii si de exemple sau modalitati, prin care fiecare utilizator care detine un terminal iPhone, poate sa afle cu exactitate daca foloseste un incarcator sau un cablu date iPhone , original, sau unul contrafacut.

Asadar, cei care acceseaza pagina de suport a companiei Apple, pot sa observe mai multe detalii interesante, despre cum pot sa identifice daca un astfel de accesoriu este original sau contrafacut, pentru ca dupa cum stim cu totii, au fost o multime de cazuri in care cei care au utilizat astfel de accesorii contrafacute, au avut probleme cu functionalitatea telefonului, iar nu putine au fost cazurile in care datorita accesoriilor contrafacute, telefoanele s-au defectat.

Tocmai datorita faptului ca in intreaga lume, pentru a se incarca dispozitivele iPhone, se utilizeaza cablurile de date, sau incarcatoarele Lightning, compania Apple are ca si scop acela de a prezenta pericolele la care se expun toti cei care utilizeaza accesorii contrafacute pentru terminalele lor.

Au fost semnalate cazuri in care terminalele iPhone au luat foc datorita faptului ca nu au fost incarcate cu accesorii originale, astfel ca in ciuda faptului ca aceste accesorii sunt mai ieftine, este obligatoriu sa le eviti pentru ca sunt contrafacute.

Pentru cei care nu au de gand sa tina cont de acest lucru, si sunt tentati in continuare sa isi cumpere accesorii contrafacute, tocmai datorita faptului ca au un pret mai mic decat cele originale, trebuie amintite cateva dintre efectele negative pe care acestea le pot avea asupra telefoanelor lor.

In primul rand, atunci cand utilizezi accesorii contrafacute, dispozitivul tau iPhone se poate defecta, sau cablul de date pe care il utilizezi, se poate deteriora foarte rapid.

In cazul in care accesoriul nu este original, conectorul are sanse foarte mari sa se defecteze, se va incalzi rapid sau sunt sanse mari sa nu potriveasca portului de incarcare de pe dispozitiv.

Sunt sanse sa optezi pentru astfel de accesorii contrafacute, si sa te afli in imposibilitatea de a sincroniza terminalul sau de a incarca bateria acestuia.

Asadar, tinand cont de toate aceste aspecte, cel mai bine ar fi ca atunci cand ai nevoie de un incarcator sau de un cablu de date pentru iPhone-ul tau, sa iti alegi accesorii noi si originale.

Cand iti cumperi telefonul nou, aceste accesorii vin la pachet cu telefonul. In cazul in care le vei pierde, sau din diferite motive vrei alte accesorii noi si originale, le poti cumpara de exemplu de la un service specializat in reparatii ale terminalelor iPhone, si cu siguranta vei gasi accesoriile originale.

0 Shares
You May Also Like