Cum iti ajuti iPhone-ul sa ramana mai mult timp incarcat?

Cum iti ajuti iPhone-ul sa ramana mai mult timp incarcat?

0 Shares
0
0
0

In aceasta perioada, fiecare persoana detine cel putin un smartphone, iar acest lucru se datoreaza faptului ca in prezent, sa ai un telefon mobil nu mai este un moft, precum era in trecut, ci a devenit o necesitate.

Ei bine, tocmai din acest motiv, fiecare persoana care este in cautarea unui smartphone, va trebui sa isi aleaga un model care sa fie cat se poate de performant, pentru a-l putea utiliza o perioada de timp cat mai indelungata, in conditii optime.

O alegere inspirata ar fi un model iPhone, produs al companiei americane Apple. Aceste dispozitive reprezinta o alegere ideala pentru toti cei care isi doresc un smartphone.

Datorita performantelor incredibile pe care le pot avea, dar si datorita aspectului estetic incredibil pe care il au, insa trebuie tinut cont de faptul ca si un smartphone al acestui producator se poate defecta oricand daca nu este bine protejat, si va trebui dus la reparat la un service de reparatii iPhone.

O alta posibila problema pe care o au terminalele celor de la Apple, este aceea ca bateria nu rezista foarte mult timp incarcata, iar in continuare vei putea sa citesti anumite trucuri care iti pot fi de folos pentru a-ti ajuta bateria sa reziste mai mult timp incarcata.

In primul rand ar fi bine sa iti actualizezi de fiecare data software-ul cu versiunea cea mai recenta, pentru ca de regula, aceste actualizari cuprind tehnologii avansate care pot sa economiseasca energia, astfel ca telefonul tau va rezista mai mult timp incarcat.

Trebuie sa eviti sa folosesti dispozitivul iPhone la temperaturi foarte scazute sau la temperaturi foarte ridicate, pentru ca temperatura poate sa fie un factor negativ care sa iti afecteze autonomia bateriei. De regula, un smartphone, indiferent de producatorul de care apartine, functioneaza in conditii optime la temperaturi cuprinse intre 16 si 22 de grade celsius.

Atunci cand iti vei pune terminalul iPhone la incarcat, ar fi bine sa il scoti afara din husa, pentru ca anumite huse vor determina dispozitivul sa se incalzeasca foarte tare atunci cand se va incarca, si cu siguranta acest lucru va afecta autonomia bateriei intr-o perioada de timp nu foarte indelungata.

In momentul in care ai de gand sa depozitezi pe termen lung telefonul produs de Apple, trebuie sa te asiguri ca este cel putin pe jumatate incarcat. Trebuie deasemenea sa ai o foarte mare grija de locul in care alegi sa iti depozitezi telefonul, pentru ca acesta nu trebuie sa fie depozitat nici la o temperatura foarte scazuta, si nici la o temperatura foarte ridicata.

Un alt sfat foarte important de care trebuie sa tii cont, este acela de a activa functia de consum redus a telefonului, functie care a fost introdusa odata cu iOS 9. Activand aceasta functie, cu siguranta perioada de autonomie a bateriei se va extinde.

Ei bine, tinand cont de toate aceste sfaturi, cu siguranta iti vei putea ajuta telefonul sa reziste mai mult timp incarcat. In cazul in care orice ai face, bateria tot se va descarca, atunci ar fi bine sa te duci cu telefonul la service, iar specialistii de acolo iti vor spune daca ai nevoie de o alta baterie, sau te vor ajuta cu alte sfaturi utile.

0 Shares
You May Also Like