Cea mai buna protectie pentru telefonul tau

0 Shares
0
0
0

Protectia unui telefon reprezinta astazi una dintre principalele griji pe care ne-o asumam in momentul achizitiei. Astfel, s-a ajuns astazi ca proprietarii sa fie aproape mai interesati de achizitia unei huse de telefon, decat de card de memorie, stick pentru selfie sau alt accesoriu la fel de raspandit. Iar motivele sunt extrem de simple.

O husa de telefon poate prelungi viata telefonului tau cu mult mai mult decat s-ar intampla in lipsa acesteia. De asemenea, aceasta ii asigura protectie impotriva prafului si a mizeriei, dar mai ales impotriva socului si a zgarieturilor pe ecran. Totul depinde de tipul de huse de telefon pe care le alegi.

Astfel daca alegi huse de telefon din silicon, vei avea o protectie sporita a marginilor si a butoanelor, insa vei avea in continuare ecranul vulnerabil. De asemenea, o husa Samsung a5 2017 gen portofel iti va asigura ecranul si carcasa dorsala, insa marginile vor fi expuse. Care este insa cea mai buna varianta de husa pentru telefonul tau si ce trebuie sa cauti la aceasta? Vom incerca sa aflam in cele ce urmeaza.

Protectie impotriva socurilor

Primul lucru de care ar trebui sa fii preocupat in momentul achizitiei unei hiuse de telefon de la stifler este protectia la socuri. Aici, depinde ce anume dorim sa obtinem. Daca dorim acces rapid la tastatura si la ecran, atunci o husa din silicon, care sa ne lase ecranul la vedere, poate fi solutia optima in acest sens.

Husele din silicon au avantajul de a fi foarte usoare si flexibile, asigurand totodata o transparenta totala dispozitivului nostru. In schimb, acestea nu asigura protectie ecranului, desi lasa sa i se vada frumusetea si asigura un acces mai facil la acesta. In schimb, daca dorim o protectie sporita a ecranului, putem opta pentru o husa de tip portmoneu, care va asigura protectie ambelor fete ale telefonului.

Aceste modele sunt prevazute inclusiv cu incuietoare pe laterala, asemenea unei posete, oferind un plus de siguranta, dar si de eleganta. Alte modele vor beneficia de inchidere magnetica, prin care ambele fete ale telefonului se vor lipi de partile cu care intra in contact, datorita magnetilor usori cu care sunt dotate. Iar acest lucru nu dauneaza in vreun fel bunei functionari a telefonului, in ciuda temerilor unora dintre utilizatori.

Protectie anti-praf

Un alt factor care poate dauna bunei functionari a telefonului este praful. Acesta poate patrunde printre butoane sau in difuzorul telefonului, obturand accesul facil si buna functionare a acestora. De asemenea, praful se depune usor pe ecran, impiedicand vizibilitatea.

Astazi insa, exista materiale rezistente la praf, care pot asigura o protectie sporita telefonului tau. In plus, daca este sa ne referim la huse de telefon din silicon, acestea asigura o protectie sporita si din punct de vedere termic. Astfel, indiferent ca stam la plaja, sub razele soarelui, sau iesim la joaca prin zapada, o husa din silicon ne va asigura protectia termica a telefonului in aproape orice conditii.

0 Shares
You May Also Like