Cu telefonul la piscina

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta toti am fost la piscina pe timpul verii insa cati ne-am pus problema daca putem lua si telefonul cu noi? Daca este acesta in siguranta? Raspunsul poate varia in functie de gradul de rezistenta la apa al dispozitivului. Daca unele dispozitive rezista doar la o usoara stropire, altele pot fi scufundata o perioada mai lunga sau mai scurta de timp, in functie de instructiunile producatorului fara a risca o defectiune.

Cel mai bine ar fi insa sa feriti telefonul de apa chiar si in cazul in care acesta detine o astfel de certificare, in cazul in care puteti evita acest lucru pentru a nu va trezi ca sunteti nevoiti sa suportati costul unei eventuale reparatii precum o inlocuire acumulator iphone 6 plus.

Un alt motiv pentru care ar fi bine sa feriti telefonul de contactul cu apa este acela ca informatiile cu privire la garantie sunt contradictorii in aceasta privinta. In cazul in care telefonul ar putea suferi o defectiune in ciuda faptului ca s-au respectat instructiunile producatorului in acest sens, este dificil de dovedit in calitate de utilizator faptul ca nu s-au incalcat in niciun fel dispozitiile prezentate de producator cu privire la acest aspect.

De asemenea, este recomandat sa nu lasati telefonul pe cat posibil la vedere pentru a nu avea surpriza neplacuta ca acesta sa dispara. Daca va puteti desparti de el complet pentru cateva ore cat dureaza sederea la piscina, ar fi chiar recomandat sa il lasati la vestiar.

Majoritatea piscinelor dispun de astfel de vestiare ce se inchid cu cheie si va permit sa pastrati in siguranta obiectele de valoare, printre care si telefonul.

In cazul in care doriti totusi sa il aveti asupra dumneavoastra pe tot parcursul zilei, dar nu vreti sa il luati in apa ar fi recomandat sa nu il lasati la vedere pe sezlong ci fie acoperit de prosopul de plaja pentru a nu sari in ochi celorlalte persoane, fie in geanta de plaja in cazul in care ati venit echipat cu o astfel de geanta.

O alta precautie de luat in considerare, in cazul in care ati venit insotit de copii ar fi sa nu lasati telefonul pe mana acestora pentru a va asigura ca nu o sa il scape din greseala in apa sau pe jos. In general pe marginea piscinei sunt placi de marmura sau gresie, in contact cu care telefonul ar putea suferi deteriorari serioase.

Aceeasi regula se aplica si in cazul in care copiii au telefoane proprii. In cazul lor, fiind foarte putin probabil ca cineva sa ii contacteze cu o problema urgenta in intervalul in care se afla la piscina, astfel ca ar putea fara probleme sa il lase in vestiar.

Puteti deci sa va bucurati de o zi relaxanta la piscina fara a avea grija dispozitivului dumneavoastra mobil urmand regulile simple de mai sus, dar pentru o zi si mai relaxanta la piscina ati putea sa il lasati acasa unde se afla in deplina siguranta si va permite sa va deconectati de online.

0 Shares
You May Also Like