Cum alegem un dj petreceri Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Fiecare petrecere este unica in felul sau. Fie ca vorbim de o petrecere de nunta, de botez sau o petrecere de zi de nastere, muzica este cea care intretine atmosfera. Cu siguranta nu este nimeni care sa isi doreasca ca invitatii sa stea pe scaun si nu pe ringul de dans.

Cand vine vorba de alegere a unui dj petreceri Bucuresti, parerile sunt impartite. Unii spun ca nu trebuie sa mergeti pe recomandarile prietenilor, deoarece gusturile lor este posibil sa nu se potriveasca cu ale voastre. De asta intalnirea fata in fata are rolul decisiv. Puteti sa ii cereti dj-ului playlistul sau cateva inregistrari la petrecerile unde a mai participat.

In felul acesta, veti sti care este decizia finala care va apartine pana la urma. Intr-o oarecare masura conteaza si parerile celor pentru care a lucrat, asa ca nu strica sa mai trageti cu urechea in stanga si in dreapta. Un dj petreceri Bucuresti precum partydj.ro trebuie sa simta publicul si sa-l tina in priza pana dimineata.

O petrecere fara muzica de calitate inseamna doar timp pierdut si bani, iar asta se poate vedea foarte usor in functie de ora la care pleaca invitatii. Putin dupa ora 00.00 si evenimentul poate fi considerat compromis. Chiar daca la o petrecere publicul este divers, un bun dj va sti cum sa multumeasca toate varstele si sa combine melodiile in asa fel incat sa fie pe placul tuturor celor prezenti.

Chiar daca cei prezenti nu sunt dansatori excelenti, dupa un paharel de vin, deja lumea se vede altfel. Nu trebuie sa va simtiti jenati daca nu stiti sa dansati. Important este sa va simtiti bine si sa exprimati ceea ce simtiti. Intuitia unui bun dj petreceri Bucuresti “simte” publicul, intuind genul de muzica la care acesta va reactiona.

Evident ca si aparatura trebuie sa fie de cea mai buna calitate, deoarece calitatea sunetului este foarte importanta. Este de preferat ca dj-ul ales de voi sa fi participat la cat mai multe evenimente, deoarece de aici rezulta experienta si portofoliul lui. Experienta este cartea lui de vizita si doar avand in urma acest „bagaj” va putea improviza la o petrecere un playlist din mers.

Veniti cu propuneri

Sa nu aveti retineri cand vine vorba de a face si voi propriile voastre petreceri, mai ales ca voi sunteti organizatorii. De preferat este sa nu ii dati dj-ului mana libera in alegere, deoarece este posibil ca la final sa nu fiti multumiti de prestatia acestuia.

In cazul in care aveti incredere totala in priceperea si experienta lui, atunci il puteti lasa sa faca ceea ce stie el mai bine. Puteti chiar sa aveti chiar voi un playlist pe care sa il „combinati” cu cel al dj-ului. Rezultatul va fi unul de exceptie, iar toata lumea va pleca multumita de la petrecere.

0 Shares
You May Also Like