Lucrurile care conteaza pentru amanetarea unui smartphone in bune conditii

Lucrurile care conteaza pentru amanetarea unui smartphone in bune conditii

0 Shares
0
0
0

Cand vine vorba despre amanetarea unui obiect anume, exista cateva reguli de baza care se aplica aproape fiecarui tip de articol, indiferent de natura lui. Pentru amanet telefoane LG, intra pe BestAmanet.ro.

Lucrurile care conteaza sunt:

  • Numele de marca
  • Modelul
  • Cat de actual este
  • Conditia
  • Accesoriile
  • Cererea pentru acel obiect

Intelegerea acestor lucruri este importanta deoarece acestea va vor ghida in restul procesului de pregatire a telefonului dvs. pentru a fi amanetat pentru prima data.

Numele de brand / modelul – nu puteti face multe in legatura cu asta. Indiferent de orice, telefonul dvs. este ceea ce este si, speram, este o marca sau un model pe care  magazinul de amanet il va gasi de valoare. Astea fiind spuse, daca telefonul are deja cativa ani si mai ales daca este un telefon inteligent, exista o sansa buna ca un magazin va dori sa-l primeasca la amanet si iti va acorda un imprumut pentru a obtine banii de care ai nevoie.

Starea – Aici este zona in care chiar poti face ceva! Cand duceti ceva la un magazin de amanet, brokerul va analiza foarte atent obiectul, pentru a vedea ce in fel de conditie este. Evident, daca duceti un telefon vechi, murdar si lovit, atunci angajatul nu va fi la fel de entuziasmat sa-ti imprumute o suma importanta de bani.

Daca totusi le duceti un telefon care este in stare foarte buna si arata ca nou, acesta va putea fi vandut chiar acolo, brokerul va fi mult mai interesat sa lucreze cu dvs. si probabil va va plati mai mult decat daca nu ati fi curatat telefonul. Deci, ceea ce conteaza este ca merita sa cheltuiti cateva minute pentru a curata bine telefonul.

Scopul este de a-l face sa para cat mai nou posibil. Desigur, vor exista cateva semne pe care nu le veti putea indeparta si este complet de inteles, dar ar trebui cel putin sa incercati sa eliminati ceea ce puteti, astfel incat sa il prezentati in cea mai buna lumina posibila.

Complet sau incomplet – Aici, din nou, acest lucru este complet sub controlul dumneavoastra si puteti aseza serios sansele in favoarea dvs. doar prin asigurarea ca aveti cel putin elementele de baza, cu care a venit telefonul in pachet, atunci cand l-ai cumparat.

De exemplu, nu exista absolut nici un motiv sa nu luati cu dvs. cablul si incarcatorul de perete. Acestea reprezinta un minim absolut si majoritatea magazinelor de amanet se vor astepta sa le aduci cu tine daca vrei sa obtii un imprumut pentru telefonul tau mobil.

Acestea fiind spuse, nu toata lumea pastreaza cutia originala si este in regula, dar ar fi perfect sa o aveti si pe aceea. Magazinul de amanet poate considera ca prezenta tuturor accesorilor, va face telefonul unul mai usor de vandut si, prin urmare, va va oferi mai multi bani pentru telefon, decat daca nu ati fi avut toate aceste accesorii.

Avand in vedere aceste sfaturi, amanetarea smartphone-ului este un proces destul de usor si nu ar trebui sa aveti o vreo problema de lucru cu magazinul dvs. local, pentru a obtine un imprumut rapid.

0 Shares
You May Also Like