Cum poti ajunge din provincie in Bucuresti?

0 Shares
0
0
0

Se poate intampla ca atunci cand locuiesti in provincie, din diferite motive sa fie nevoie sa ajungi cat mai rapid in capitala.

Ei bine, in aceste conditii cu siguranta te gandesti cum poti ajunge din provincie in Bucuresti, si cu siguranta te intrebi cum poti ajunge mai ieftin din provincie in capitala.

In cazul in care locuiesti foarte aproape sau chiar si la cateva zeci de kilometri de capitala, te poti gandi sa mergi in capitala cu masina personala, iar astfel nu vei mai depinde de nimeni si de nimic.

In schimb, in cazul in care locuiesti destul de departe, te poti gandi sa calatoresti din localitatea ta si pana in capitala cu un maxi taxi sau cu un autocar. Aceasta solutie poate sa fie foarte avantajoasa pentru tine din punct de vedere financiar.

Din pacate insa, o astfel de solutie are si destul de multe dezavantaje, pentru ca in momentul in care cobori in statia de autobuz, trebuie sa gasesti o solutie pentru a ajunge la destinatie.

In acest caz, vei putea lua un taxi din statie si pana la destinatie, insa aceasta solutie va putea sa fie destul de scumpa.

Ai putea de exemplu sa mergi la destinatie si cu un mijloc de transport public in comun, insa daca ai si bagaje, s-ar putea ca aceasta solutie sa nu fie cea mai buna pentru tine.

In aceste conditii, cel mai indicat ar fi sa calatoresti cu avionul pana la Otopeni, daca locuiesti intr-un oras in care exista aeroport.

Aceasta solutie poate sa fie extrem de buna pentru tine, pentru ca dupa ce vei cobori din avion, vei putea inchiria o masina direct de la aeroport, sau vei putea cauta o firma de inchirieri auto Otopeni pentru a inchiria un autoturism.

Aceasta idee este fara doar si poate cea mai buna pe care o poti avea, pentru ca in acest fel, odata ce vei inchiria o masina, vei putea merge peste tot prin capitala, si vei ajunge la destinatiile la care ai nevoie fara a depinde de ajutorul altor persoane.

Atunci cand vrei sa inchiriezi o masina din Otopeni sau din orice alt loc, de la orice alta firma, exista sanse mari sa ti se ceara o suma de bani drept garantie pentru masina inchiriata, si totodata trebuie sa platesti suma de bani aferenta zilelor in care te vei folosi de masina.

In ceea ce priveste suma de bani pe care o vei lasa drept garantie, aceasta ti se va returna in momentul in care vei returna masina, fireste, in conditiile in care aceasta nu va fi avariata.

Cat despre pretul pe care va trebui sa il platesti pentru o zi de inchiriere, acesta difera foarte mult de la o firma la alta, in functie de autoturismele avute de firma. Masinile de lux, vor costa mai mult decat masinile care iti pot oferi un confort mediu.

Asadar, atunci cand trebuie sa calatoresti spre capitala poti avea mai multe variante si solutii la dispozitie, insa cel mai bine ar fi ca atunci cand ajungi in capitala, sa inchiriezi o masina.

0 Shares
You May Also Like