Cum se face reparatia telefonului LG K10?

Cum se face reparatia telefonului LG K10?

0 Shares
0
0
0

Smartphone-urile sunt cele mai indragite dispozitive dintre toate cele care se gasesc pe piata in prezent, iar acest lucru se datoreaza numarului mare de intrebuintari pe care il poate avea un astfel de dispozitiv.

Cu totii stim in cat de multe scopuri se poate folosi un smartphone in zilele noastre, astfel ca nu vom mai aminti acest aspect. Este insa extrem de important de stiut ca un smartphone care sa fie performant, si care sa functioneze mereu la capacitate maxima, este un dispozitiv scos pe piata de catre un brand renumit.

O alegere ideala ar fi pentru orice utilizator de smartphone, modelul LG K10, iar in continuare vom aduce cateva argumente acestei afirmatii. Acest model a aparut pe piata in luna ianuaria a anului 2016, si vine in intampinarea clientilor cu un aspect premium, si cu functii avansate pe care le detine camera foto, fara ca insa pretul sa fie foarte mare.

Un astfel de dispozitiv este echipat cu un display IPS LCD de 5.3 inch, care are un touch capacitiv si 16000 de culori, dar si o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Memoria RAM a unui telefon de acest gen este de 1,5 GB, in timp ce procesorul este de tip quad core, 1.2 Ghz Cortex A53.

Tinand cont de toate aceste aspecte pe scurt prezentate, se poate spune ca modelul LG K10 poate sa reprezinte pentru fiecare o alegere ideala, si asta deoarece, telefonul dispune de caracteristici tehnice peste medie, la un pret accesibil fiecarui buzunar.

Un alt detaliu care insa trebuie precizat, este acela ca telefoanele mobile perfecte nu au aparut inca pe piata, motiv pentru care si un astfel de model poate sa intampine mici defectiuni, iar tu sa fii nevoit sa il duci la un service unde se presteaza reparatii LG.

O problema des intalnita in cazul acestor telefoane, si nu numai, este aceea in care dispozitivul ajunge la service pentru ca are nevoie de un display nou sau de un touchscreen nou. Cu siguranta o astfel de situatie este una neplacuta pentru orice utilizator, insa daca telefonul ar fi fost protejat de catre accesoriile de protectie compatibile, sansele sa se ajunga la o astfel de situatie ar fi fost extrem de mici.

La service ajung si modele LG K10 care au avut contacte cu apa sau cu tot felul de alte lichide. Atat apa cat si restul lichidelor, sunt factori care pot avea un impact puternic asupra performantelor pe care le are telefonul, iar pentru remedierea problemei, trebuie apelat de urgenta la specialisti.

In ciuda faptului ca acest model de telefon are o rezistenta mare la contactul cu apa, cu alte lichide si cu praful, este foarte bine sa il feresti de acesti factori negativi, pentru ca totusi se poate strica rapid daca intra in contact cu factorii respectivi.

In ceea ce priveste costurile reparatiilor, cu siguranta pentru un display si un touchscreen preturile sunt cam aceleasi, in timp ce pentru o reparatie a unui telefon intrat in contact cu apa sau cu alte lichide, preturile pot sa fie mai mari sau mai mici, in functie de cat de serios este afectat telefonul de acesti factori negativi.

Ei bine, in ciuda acestor probleme care pot sa apara in cazul modelului LG K10, ar fi o alegere inspirata pentru tine sa iti cumperi un astfel de smartphone.

0 Shares
You May Also Like