De ce sa iti cumperi un calculator second hand?

De ce sa iti cumperi un calculator second hand?

0 Shares
0
0
0

De ce sa iti cumperi un calculator second hand?Exista momente cand hardware-ul second hand nu este cea mai buna optiune. Poate doriti sa luati in considerare aprecierea tehnologiei second-hand inainte de a lua o decizie. Va recomandam sa verificati gama de calculatoare second hand i5.

In timp ce puteti gasi PC-uri aflate in proprietatea cuiva din zona dvs, in magazine mari sau in alte magazine de calculatoare folosite, va trebui sa va multumiti cu ceea ce este disponibil. In prezent, exista site-uri cu computere folosite pentru vanzare, care va ofera libertatea de a cauta marcile, modelele si specificatiile pe care le doriti.

Cumpararea unui computer la mana a doua nu este la fel de riscanta cum ar putea crede mai multe persoane. Exista multe surse de asistenta pe computer, cum ar fi furnizori independenti sau doar cateva din multele forumuri de asistenta disponibile pe Internet, daca va confruntati cu o eroare in viitor.

Exista putine lucruri care pot fi in neregula cu un computer personal, cu exceptia cazului in care acesta este foarte vechi sau a fost maltratat in trecut. Pastrarea calculatorului dvs. va insemna necesitatea unui serviciu de reparatii, dar in afara de asta, utilizarea corecta si intretinerea obisnuita ar trebui sa insemne o experienta fara probleme. Daca va aflati in situatia in care intentionati sa cumparati un computer personal folosit, iata cum faceti testul si cum il verificati pentru a afla ca este o achizitie sigura. In timp ce sansele dvs. de a cumpara o masina decenta sunt ridicate, este important sa va amintiti ca nu sunteti un profesionist de reparatii PC.

Porniti-l. Conectati dispozitivul la sursa de curent alternativ conectata. Dupa rularea dispozitivului, scoateti dispozitivul fara alimentarea conectata. Utilizati aparatul timp de 30 de minute si monitorizati starea bateriei. Acest lucru va va face sa stiti cat de buna este bateria. O baterie uzata este un semn al unui computer foarte bine folosit.

Ascultati unitatea hard disk in timpul pornirii. Un hard disk sanatos nu va face mult zgomot. Daca hard diskul produce zgomote in timpul in care calculatorul sta sau zgomote la pornire sau functionare, stiti ca nu este in stare buna de sanatate. Tineti urechile ciulite timp in care testati masina. Daca hard diskul nu este in stare buna de sanatate, zgomotele vor deveni in curand evidente. Calculatorul va incetini in acelasi timp cand auziti acele zgomote ciudate. Aceasta va fi un calculator de evitat, cu exceptia cazului in care sunteti pregatit pentru costul unui hard disk de inlocuire.

Verificati componentele interne. Putem spune adesea daca un computer este nou doar la prima vedere. Totusi, acest lucru nu este intotdeauna corect. Vrei sa te uiti bine la “interiorul” calculatorului. Privind la proprietatile computerului, puteti face acest lucru. Cu Apple, selectati “Despre acest Mac”, iar cu PC-urile faceti clic dreapta pe Computerul meu. Cu sistemele de operare de astazi, ar trebui sa cautati mai mult de 2g de memorie RAM si mai mult de 2ghz de putere de procesare. Daca aveti ambele valori, celelalte componente sunt mai mult decat suficient de bune. Veti putea vedea exact ce componente are si nu are computerul.

0 Shares
You May Also Like