De unde este indicat sa iti cumperi piese iPhone?

De unde este indicat sa iti cumperi piese iPhone?

0 Shares
0
0
0

Majoritatea utilizatorilor de smartphone, in momentul in care sunt in cautarea unui dispozitiv, isi vor indrepta atentia fie spre un model iPhone, de la Apple, fie isi vor alege un model de la Samsung, in ciuda faptului ca producatorii precum Sony sau HTC, scot pe piata telefoane la fel de performante, insa la preturi mai accesibile fiecarui buzunar.

Alegerea unui terminal iPhone, cu siguranta va fi ideala pentru tine, pentru ca odata ce iti cumperi un astfel de telefon, te vei putea bucura de un dispozitiv special. Un model iPhone, vine in intampinarea ta cu sistemul de operare iOS, care dupa parerea mai multor utilizatori, este mai performant si mai usor de utilizat decat Androidul.

Ei bine, pretul unui terminal iPhone, de cele mai multe ori este mai mare decat pretul unui dispozitiv Samsung, insa acest lucru nu impiedica utilizatorii sa opteze pentru un model iPhone, in defavoarea unui model Samsung.

Trebuie insa sa ai foarte mare grija de modelul iPhone, pentru ca pe langa pretul mare pe care il platesti atunci cand il cumperi, in cazul unei defectiuni, va fi nevoie sa iti cumperi piese iPhone, iar acestea vor avea si ele un pret destul de piperat.

Cea mai sensibila piesa pentru un smartphone, si implicit pentru un model iPhone, este fara doar si poate display-ul, astfel ca pentru a proteja aceasta piesa extrem de sensibila, trebuie sa cumperi un accesoriu de protectie, iar acesta este geamul protector din sticla.

In cazul in care nu iti cumperi acesoriul respectiv, la cel mai mic impact, display-ul se poate sparge, iar tu va trebui sa cauti un display iPhone, fie la magazinele online care comercializeaza piese iPhone, fie iti vei duce telefonul la service.

Poti sa iti trimiti telefonul la un service iPhone, si asa vei fi sigur de faptul ca reparatia va fi una de calitate superioara, iar display-ul care iti va fi montat pe telefon, va fi unul original de la Apple.

In cazul in care iti duci telefonul la reparat la un service generalist, atunci este posibil ca de acolo sa ti se comande pentru telefonul tau, un display iPhone, insa care sa nu fie original, iar calitatea acestuia cu siguranta nu va fi una superioara.

Deasemenea, touchscreen-ul este o piesa destul de sensibila a iPhone-urilor, si sunt situatii in care utilizatorii isi duc telefonul la service pentru a le fi inlocuit touchscreen-ul iPhone. Poti sa iti cumperi pe cont propriu de la un magazin gsm online piesa, sau iti poate fi comandata direct la service, unde va fi si inlocuita.

Poate va fi nevoie si sa iti cumperi o alta baterie pentru modelul tau iPhone, insa pentru asta va trebui sa te duci cu telefonul la service, si cel mai bine ar fi sa ii lasi pe specialistii de acolo sa iti comande bateria.

Ei bine, acestea sunt cam cele mai cautate piese pentru iPhone, insa cu siguranta daca iti cumperi un model iPhone, asta nu inseamna ca tu va trebui sa iti schimbi toate aceste piese. Sunt sanse mari sa iti cumperi un astfel de telefon, si sa functioneze ani de zile, fara nici o problema.

0 Shares
You May Also Like