Doua posibile probleme pentru telefoanele Huawei

Doua posibile probleme pentru telefoanele Huawei

0 Shares
0
0
0

Doua posibile probleme pentru telefoanele Huawei
Odata cu trecerea timpului, din ce in ce mai multe persoane care aveau nevoie de un smartphone performant, au decis sa isi indrepte atentia spre dispozitivele de la Huawei.

Acest lucru este cat se poate de firesc tinand cont de faptul ca Huawei vine in intampinarea clientilor cu telefoane din ce in ce mai performante, iar acestea au un raport calitate – pret mult mai bun decat dispozitivele altor branduri de top precum Samsung si Apple.

Deasemenea, pe langa raportul calitate – pret, utilizatorii sunt incantati si de faptul ca accesoriile Huawei nu au preturi foarte mari, iar o eventuala reparatie Huawei nu este la fel de costisitoare ca o reparatie iPhone de exemplu.

Si pentru ca tot am adus in discutie eventualele reparatii Huawei, vom vedea in cele ce urmeaza care pot fi doua dintre cele mai mari probleme ale acestor telefoane, si daca pot ele sa fie remediate fara a mai fi nevoie ca de telefon sa se ocupe specialistii in reparatii telefoane.

Probleme cu bateria Huawei

Durata de viata a bateriilor a reprezentat o provocare permanenta nu numai pentru Huawei, ci si pentru fiecare producator de telefoane inteligente din lume.

In stirile recente, compania chineza de telefonie inteligenta a afirmat ca bateriile cu incarcare rapida vor fi incluse in viitoarele lor modele de telefoane inteligente, despre care cred ca le vor da un impuls atat de necesar pe piata tehnologiei. In timp ce aceasta veste despre inovatia viitoare a bateriei Huawei pare a fi buna si atractiva pentru publicul de pe piata tinta, consumatorii se confrunta inca cu probleme legate de baterii cu telefoanele inteligente Huawei proiectate anterior.

In acest caz, este un ghid simplu pentru a evita descarcarea rapida a bateriei dispozitivului poate fi util, asa ca uitati-va cu atentie la ce aveti de facut:

Pasul 1: Asigurati-va ca toate optiunile majore de conectare la retea ale telefonului inteligent sunt dezactivate, mai ales daca nu le folositi in acest moment. Pentru a face acest lucru, glisati ecranul de pornire in jos si atingeti pictograma “Setari”. In fila “Toate”, atingeti conexiunile de retea la care sunt activate in prezent. Sau puteti sa le apasati pe toate atunci cand vedeti pictogramele lor dupa ce ati tras in jos ecranul de pornire.

Pasul 2: Reduceti luminozitatea dispozitivului dvs. Huawei. Din nou, accesati pictograma “Setari” si atingeti fila “Generalitati”. Atingeti “Luminozitate” si de acolo puteti regla luminozitatea telefonului dvs. la automata sau manuala.

Pasul 3: Inchideti toate aplicatiile active, deoarece acestea vor scadea viata bateriei. Atingeti pictograma “Aplicatie” de pe ecranul de pornire, apoi apasati si tineti apasata una din aplicatiile active pana cand se afiseaza o lista cu optiuni. Dupa atingerea filei “App Info”, apasati “Force Stop” apoi “OK” pentru a confirma.

Ei bine, in cazul in care veti incerca aceasta solutie insa problema persista, atunci ar fi indicat sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm, pentru ca un specialist sa vada daca este necesara inlocuirea bateriei, sau daca alta este problema.

Telefonul Huawei nu se incarca

Aceasta este inca una dintre problemele care pot aparea pe dispozitivul Huawei. Unele dintre cauzele comune ar putea fi cele mentionate mai jos:

  • Telefon defect;
  • Problema temporara din telefon;
  • Baterie deteriorata;
  • Unitate de incarcare defectuoasa sau cablu.

Pasul 1: Incercati sa schimbati cablul de incarcare, deoarece uneori telefonul Huawei nu se incarca daca cablul incarcatorului este deteriorat. Verificati daca telefonul se incarca dupa schimbarea cablului de incarcare.

Pasul 2: Resetati dispozitivul. Uneori software-ul necesita o repornire pentru ca telefonul sa se incarce corect. Resetati dispozitivul si verificati daca problema este rezolvata.

In cazul in care nici dupa o resetare a telefonului acesta nu se incarca, atunci este evident faptul ca va avea nevoie de “consultatie de specialitate”, asa ca va fi nevoie sa il duceti intr-un service gsm pentru ca specialistii sa vada despre ce este vorba.

0 Shares
You May Also Like