De ce sa iti indrepti atentia spre modelele de Xiaomi

De ce sa iti indrepti atentia spre modelele de Xiaomi

0 Shares
0
0
0

De ce sa iti indrepti atentia spre modelele de XiaomiInca o data, razboiul este declarat intre Xiaomi si Honor. Pe de o parte avem Mi 9, primul smartphone disponibil in Romania si echipat cu Snapdragon 855, iar pe de alta parte,  a existat View 20, primul smartphone din Romania care a atras atentia prin ecran. Daca cele doua solutii par foarte diferite pe hartie, exista un criteriu care nu inseala: pretul. Intr-adevar, cei doi constructori  au folosit cele mai bune tehnologii si totusi au reusit sa se incadreze in 500 de dolari.

Design: vrem originalitatea in 2019

Xiaomi nu este in extravaganta cu designul Mi 9. sau este simplu si elegant, repetand mult codurile estetice ale smartphone-uri in lotul de 2018. Prin urmare, incorporand o mica crestatura de pe partea de sus a ecranului , dar are forma unei mici picaturi discrete de apa, putin in aceeasi directie ca si OnePlus 6T. Este, de asemenea, o parte a acestor smartphone-uri care adauga un buton personalizabil suplimentar pe carcasa, care implicit solicita Asistentul Google. O caracteristica practica pe care o vom gasi din ce in ce mai mult in 2019. Pe spate, observam in special prezenta modulului senzor triplu in coltul din stanga sus si frumoasa sa suprafata de sticla.

View 20 se remarca cu un design mult mai stralucitor decat cel cu care concureaza. In primul rand, ecranul fara chenar nu este taiat de o crestatura, ci de o mica bula in coltul din stanga sus. O solutie usor mai discreta pe care au preluat-o si alti producatori, inclusiv Samsung, cu noul sau Galaxy S10. Fie pe verticala pentru a naviga pe Internet sau pe orizontala pentru a reda sau a viziona clipuri video, acel mic pumn nu impiedica utilizarea smartphone-ului si este mai degraba un bun punct.

Desi designul lui Xiaomi Mi 9 nu este rau, are ca scop sa perfectioneze liniile mai traditionale ale smartphone-urilor curente. In 2019, dorim originalitate, iar in acest context, “View of Honor” 20 raspunde mult mai bine asteptarilor noastre.

Cele mai multe Xiaomi emblematice incorporeaza un panou OLED si acest Mi 9 nu se va indeparta de regula. Ecranul sau diagonal de 6,39 inchi si definitia Full HD de 2340 x 1080 pixeli ofera contrast bun, luminozitate buna si un afisaj color bun, chiar daca tinde sa filmeze la culoarea albastra in mod implicit. Mai degraba rare in acest interval de pret, este important sa se clarifice faptul ca sprijina HDR10 si acopera spatiul de culoare ICD-P3 conform Xiaomi.

In ceea ce priveste Honor, el a ales sa integreze un LCD IPS si un panou de 6,4 inci cu un Full HD + 2310 x 1080 pixeli pentru varianta 20. Ar fi preferat, evident, sa beneficieze de tehnologia OLED cu challenger lui, dar asta nu inseamna ca ecranul este rau. Apreciem luminozitate ridicata pentru a se potrivi cu usurinta in toate situatiile (chiar si in lumina directa a soarelui), dar cu toate acestea, este regretata lipsa de contrast puternic pe un anumit continut.

Un alt avantaj este faptul ca pentru aceste modele se va gasi cu usurinta un service telefoane.

0 Shares
You May Also Like