In ce situatii poti ajunge cu telefonul la service?

In ce situatii poti ajunge cu telefonul la service?

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente au ajuns sa fie mai mult decat simple dispozitive pentru noi, datorita faptului ca am ajuns sa le folosim zi si noapte, iar astfel putem spune ca suntem dependenti de ele.

Ei bine, atunci cand trebuie sa iti inlocuiesti vechiul dispozitiv, cu un alt telefon mobil inteligent, cu siguranta vei cauta un model care sa fie mult mai performant decat ceea ce ai in prezent, iar in aceasta situatie va trebui sa iti indrepti atentia spre dispozitive ale celor mai de succes producatori de pe piata.

In acest caz, ai putea sa iti indrepti atentia spre un dispozitiv iPhone de la Apple de exemplu, in cazul in care iti doresti un dispozitiv mai special, care sa vina cu un sistem de operare diferit, pentru ca stim cu totii faptul ca terminalele Apple vin cu sistemul de operare Android instalat.

In cazul in care iti doresti un telefon care sa vina cu sistemul de operare Android instalat, atunci poti sa optezi pentru un model de la Samsung, poti alege un terminal Sony sau HTC, in cazul in care ai nevoie de un dispozitiv de la un producator de top.

In situatia in care ai de gand sa iti cumperi un model ceva mai ieftin, care sa iti poata oferi performante medii, atunci poti sa iti indrepti atentia spre un dispozitiv de la Huawei, sau chiar spre un model LG, iar acestea vor functiona si ele bine.

Ei bine, brandul si modelul dispozitivului le vei alege in functie de preferinte, insa ar fi bine sa il echipezi cat mai rapid cu accesoriile de protectie, asta in cazul in care nu ai de gand sa trebuiasca sa cauti destul de rapid, piese telefoane.

Vei putea sa ii cumperi aceste accesorii de protectie de la magazinul de unde cumperi si dispozitivul, sau poti chiar sa iti duci terminalul intr-un service gsm, pentru a cumpara de acolo accesoriile, iar geamul de protectie din sticla pentru ecran, sa fie aplicat de catre specialistii de acolo.

Tot la service vei ajunge si in cazul in care nu iti vei echipa terminalul cu aceste accesorii de protectie, pentru ca in situatia respectiva, acesta va fi mult mai sensibil si mult mai fragil, iar in urma celui mai mic impact, display-ul se va putea crapa si va trebui inlocuit de catre specialistii de la service.

Pe langa display, sunt sanse foarte mari ca in urma aceluiasi impact, sa se crape si touchscreen-ul telefonului, sau acesta sa nu mai raspunda la comenzi asa cum o facea inainte de impact, iar in acest caz, va trebui ca odata cu display-ul, specialistii de la service sa inlocuiasca si touchscreen-ul telefonului.

In cazul in care alte piese nu mai functioneaza in mod corespunzator, iar aici putem aminti butoanele de volum, butonul home sau butonul de pornire – oprire al telefonului, plus alte componente, cu siguranta va fi nevoie sa iti duci dispozitivul la service, pentru a fi analizat iar mai apoi reparat de catre specialisti.

Ei bine, poti ajunge cu telefonul la service si in cazul in care iti doresti ca expertii de acolo sa efectueze asupra dispozitivului o operatiune software, cum ar fi decodatul de exemplu, in cazul in care dispozitivul este blocat intr-o anumita retea.

0 Shares
You May Also Like