Informații despre înlocuirea ecranului telefonului

Informații despre înlocuirea ecranului telefonului

0 Shares
0
0
0

Ce trebuie să faci întâi de toate

 

Ecranele sparte au diferite niveluri de severitate – de la zgârieturi ușoare, la modele asemănătoare pânzei de păianjen, la bucăți de sticlă lipsă în totalitate – și ai putea avea de-a face cu orice, de la un afișaj complet spart și un telefon spart, până la o simplă problemă de tip estetic.

În primul rând, ar trebui să evaluați deteriorarea, ceea ce înseamnă să vă puneți telefonul pe o suprafață solidă și într-o lumină bună. Cu puțină atenție și concentrare ar trebui să puteți afla dacă ecranul este pe cale să cadă sau să cedeze complet. În multe cazuri, va rămâne pe loc. Așa că puteți să-l mai folosiți, atâta timp cât ecranul este încă vizibil și funcționează.

Iată cum să înlocuiți DIY un afișaj deteriorat de pe ecranul telefonului.

Deoarece ecranele telefoanelor mobile sunt mult mai dure decât înainte, se pare că sunt indestructibile. Din păcate, nu sunt. Aruncarea telefonului poate rupe adesea afișajul, după cum am menționat și mai sus. Astfel, telefonul dumneavoastră nu mai poate fi considerat util.

Doriți să înlocuiți un ecran de smartphone deteriorat? Este un proces relativ ieftin și simplu. Iată cum să o faci.

 

Costuri

 

Ți-ai spart afișajul telefonului mobil? L-ai scăpat pe stradă sau l-ai zdrobit jucând fotbal? Te-ai așezat pe el? Orice s-ar fi întâmplat, știi doar că până acum toată această problemă ți-a dat o durere mare de cap. Cu toate acestea nu trebuie să fi pesimist, fiindcă ghici ce, telefonul tău poate fi reparat, fără să trebuiască dă dai o avere.

Multe servicii disponibile online și locale îți vor repara telefonul mobil, la un preț accesibil. Ar trebui să luați în considerare și costurile non-monetare: timpul petrecut fără telefon, datele care necesită arhivare de pe dispozitiv. Sperăm că serviciul cloud al platformei tale mobile te va putea ajuta în acest caz, sau poate că un desktop poate verifica conținutul telefonului.

 

Reparatii iPhone Timisoara

 

Orice model de iPhone ai avea, trebuie să fii conștient/-ă că inevitabilul se va produce la un moment dat fără să vrei. Sunt foarte multe moduri ușoare în care îți poți sparge ecranul telefonului.

Există în schimb foarte multe centre care te pot ajuta să înlocuiești display-ul iPhone-ului tău.

Acesta este un lucru bun, dar nu toate echipele își fac treaba cu adevărat bine. Dacă vrei să mergi la sigur, dacă nu vrei să-ți schimbi telefonul, ci doar să îl repari și să te bucuri în continuare de beneficiile lui, este cazul să apelezi la iDroid. iDroid este o echipă de profesioniști care lucrează într-un timp scurt, folosind o gamă variată de ustensile de calitate, care pot reda viața multor telefoane.

Mulți oameni au apelat la serviciile acestei echipe, și ghici ce, fiecare dintre ei a plecat cu un iPhone funcțional și cu un zâmbet larg pe buze. Fii și tu unul dintre aceștia! Convinge-te pe pielea ta! Alege iDroid!

0 Shares
You May Also Like