Este rentabila inchirierea unei masini in Cluj Napoca?

Sunt rentabile serviciile de inchirierea unei masini in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Este rentabila inchirierea unei masini in Cluj Napoca?
Foarte multe persoane care din diferite motive urmeaza sa soseasca in Cluj Napoca, isi doresc sa afle daca este rentabila inchirierea unei masini in acest oras.

De exemplu, foarte multi turisti isi doresc sa viziteze orasul in luna August, mai exact la inceputul lunii, atunci cand are loc festivalul Untold. Unii aleg sa vina in oras mai repede de inceperea festivalului cu cateva zile, pentru a putea vizita orasul si imprejurimile, in timp ce altii sosesc pe cand incepe festivalul, si aleg sa petreaca apoi cateva zile in oras, dupa zilele de festival.

Nu doar cei care participa la Untold isi doresc sa viziteze orasul. Discutam totusi despre Cluj Napoca, cel mai bine dezvoltat oras al Romaniei (bucurestenii ar spune al doilea, dupa capitala), un oras care are multe locuri interesante care merita vizitate. In plus, si in apropierea Clujului sunt locuri interesante care merita vizitate.

Ei bine, cei care intentioneaza sa viziteze orasul, cu siguranta isi doresc sa afle daca este rentabila inchirierea unei masini in Cluj Napoca, si cu siguranta nu se refera doar la pretul serviciilor de inchiriere masini Cluj.

Din punct de vedere financiar, inchirierea unei masini in oras este o idee foarte buna, pentru ca in mod evident, o cursa cu taxiul dintr-un capat in celalalt al Clujului, costa aproximativ cat o zi de inchiriere a masinii.

Cei care se deplaseaza in oras si merg sa manance la restaurant, ajung sa cheltuie foarte multi bani pe taxi. In acest caz, o masina inchiriata ii ajuta sa faca economii importante.

Un alt motiv datorita caruia este atractiva si rentabila ideea de a inchiria o masina in Cluj, este aceea ca persoanele care folosesc o masina inchiriata, nu mai pierd timpul asteptand autobuzele, si schimband autobuzele. Practic, tot ce trebuie sa faca este sa se urce in masina, sa isi seteze pe gps adresa unde trebuie sa ajunga, si sa porneasca la drum.

Pentru cei care isi doresc sa inchirieze o masina pentru perioada petrecuta in Cluj, aceasta este probabil una din putinele sanse de a conduce o masina de lux. Foarte multi tineri doar viseaza sa conduca un BMW 520 XDRIVE, insa acum pot sa isi indeplineasca visul, inchiriind o astfel de masina. Clientii, pot chiar sa paraseasca orasul daca isi doresc sa viziteze alte locuri interesante din apropierea orasului.

In afara de faptul ca firmele de inchirieri auto le ofera clientilor posibilitatea de a conduce masini de lux sau masini de oras econome, le ofera acestora si alte facilitati. Asistenta rutiera 24/7 este o facilitate de care pot beneficia clientii care isi inchiriaza o masina.

In cazul defectiunii sau in caz de accident, acestia primesc o alta masina la schimb, pentru a avea la dispozitie o masina, pe perioada solicitata.

Asadar, exista multe motive datorita carora oamenii aleg sa viziteze Clujul, si cu siguranta, exista la fel de multe motive datorita carora, pot alege sa inchirieze o masina pentru a se deplasa prin oras sau in locurile pe care doresc sa le viziteze.

0 Shares
You May Also Like