Cum alegi un service gsm?

0 Shares
0
0
0

Momentul acela in care iti cumperi smartphone-ul la care ai visat de foarte mult timp, cu siguranta este pentru tine unul plin de bucurie si de entuziasm.

Acest moment insa, nu trebuie sa te determine sa uiti sa iti cumperi pentru telefon si accesoriile de protectie de care acesta are nevoie, pentru ca intr-o astfel de situatie, daca telefonul nu ar fi protejat cu aceste accesorii, ar fi sanse mari ca in urma unui impact, sa trebuiasca sa iti duci telefonul intr-un service gsm.

Ei bine, sunt insa si utilizatori care nu isi echipeaza telefoanele cu astfel de accesorii, iar din acest motiv, ajung cu terminalele mult mai rapid in service decat si-ar imagina.

In situatia in care si terminalul tau se defecteaza si are nevoie de reparatii, cu siguranta trebuie sa stii cum sa alegi cel mai bun service gsm.

In primul rand, trebuie sa te informezi cat mai mult referitor la fiecare service gsm de la tine din oras. Cu siguranta mai ai prieteni sau cunostinte care si-au dus telefoanele la reparat, asa ca ai putea sa le ceri si lor pareri si sfaturi, pentru ca doar asa vei putea sa stii care este cel mai bun service.

Daca in orasul in care locuiesti, exista service-uri specializate in reparatia anumitor marci de telefoane, iar tu de exemplu ai un telefon Samsung, iar la tine in oras se gaseste un service de reparatii Samsung, atunci trebuie sa iti duci telefonul la acel service.

Daca la tine in oras se gaseste un service specializat in reparatiile terminalelor iPhone, iar telefonul tau mobil este un model iPhone, atunci cu siguranta cea mai buna idee ar fi aceea de a-ti duce la reparat telefonul intr-un service iPhone.

Un alt aspect de care trebuie sa tii cont, este reprezentat de piesele cu care lucreaza reprezentantii de la service.

In situatia in care ai informatii referitoare la faptul ca intr-un anumit service gsm se lucreaza numai cu piese originale si noi, iar in alt service se lucreaza si cu piese second hand sau cu piese contrafacute, atunci este evident faptul ca va trebui sa alegi sa iti repari telefonul la acel service unde se lucreaza numai cu piese originale si noi.

Perioada de garantie oferita de catre specialistii de la service pentru reparatia efectuata, este deasemenea foarte importanta. Aceasta perioada de garantie include si piesa inlocuita.

In cazul in care specialistii de la un anumit service gsm nu iti ofera garantie pentru reparatia efectuata, atunci cu siguranta acel service fie nu este profesionist, fie reparatia nu este una de calitate superioara, asa ca nu trebuie sa iti lasi acolo telefonul la reparat.

Daca insa, ai un telefon mobil care se afla in perioada de garantie si s-a defectat, atunci ai si posibilitatea sa iti repari telefonul pe baza certificatului de garantie, iar in acest fel, vei fi scutit de plata reparatiei.

Asadar, atunci cand ai un smartphone stricat, si vrei sa il duci la reparat, ar cam trebui sa tii cont de toate aceste detalii.

0 Shares
You May Also Like