https://algeria.ro/cum-sa-rezolvati-problema-de-incarcare-pe-iphone-8-plus-si-iphone-x/

Cum sa rezolvati problema de incarcare pe iPhone 8 / Plus si iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Cum sa rezolvati problema de incarcare pe iPhone 8 / Plus si iPhone X?
Sute de particule care intra in porturile dispozitivului mobil sunt inevitabile. Amasarea murdariei in portul fulger al iPhone-urilor dvs. si al oricarui alt dispozitiv mobil poate fi o problema pentru incarcarea sa, deoarece poate impiedica contactul dintre cablu si portul de incarcare, deoarece acestea au nevoie de acest contact pentru a putea transporta energie catre bateria dispozitivului.

Exista o serie de alte motive pentru care nu pot permite ca telefoanele sa fie incarcate, care pot fi descoperite pe dispozitivele mobile, insa, de dragul acestui articol, vom limita informatiile pentru utilizatorii de iPhone, folosind iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X ca studiu.

Problemele de incarcare sau incarcare lenta din iPhone 8 sunt de obicei legate de patru probleme majore, care sunt: ​​sursa de alimentare, incarcatorul sau cablul fulger (USB), portul de incarcare si defectiunea software-ului iPhone.

Majoritatea oamenilor, de indata ce iPhone-urile lor dezvolta probleme de incarcare, considera ca este o defectiune a bateriei, dar acest lucru este inselator, deoarece multe cazuri de probleme de incarcare in diverse telefoane iPhone sunt legate de software. De ce? Odata, dispozitivul dvs. este conectat la o sursa de alimentare, software-ul este cel care decide si transmite energia la telefon si reia incarcarea.

Daca software-ul programului merge gresit, atunci problema este rezolvata prin hardware, prin defectiune. Acelasi lucru se intampla daca hardware-ul este deteriorat, deoarece nu ar mai fi nimic care sa efectueze din nou transmisiile software. Deci, odata ce software-ul responsabil pentru initierea comenzii de incarcare este corupt, dispozitivul nu se va incarca.

In lista sunt diverse solutii pentru problemele de incarcare de pe iPhone 8, 8 Plus si X

  1. Verificati cablul de incarcare si adaptorul USB

Asigurati-va ca cablul de incarcare si adaptorul USB nu sunt deteriorate, rupte sau indoite. Orice posibila deteriorare a accesoriilor dvs. de incarcare poate duce la incarcarea dispozitivului dvs. si nu este recomandata pentru utilizare. In cazul in care portul dvs. de incarcare a iPhone-ului este deteriorat, este necesar ca acesta sa fie inlocuit de catre expertii de la service Quick GSM.

In situatia in care utilizati un cablu incarcare, verificati daca niciun capat al cablului (in special capatul care se conecteaza la telefon) nu se strica sau se uzeaza. Daca descoperiti semne de uzura, atunci este posibil ca dispozitivul dvs. sa nu se incarce sau sa se incarce incet si astfel ar trebui sa obtineti un nou cablu.

  1. Utilizati o priza de perete si asigurati-va ca accesoriile de incarcare sunt conectate ferm

In cazurile in care priza dvs. nu functioneaza sau nu este suficient de ferma si intacta pentru a mentine adaptorul USB, iPhone-ul dvs. ar trebui sa detecteze fluctuatia de putere si sa intrerupa automat dispozitivul de la incarcare, ca masura preventiva. Dupa ce se intampla acest lucru, deconectati dispozitivul de la priza si gasiti alte optiuni de incarcare, cum ar fi conectarea cablului USB la computer pentru a incarca dispozitivul. Daca tot nu se va incarca, incercati sa folositi un alt adaptor sau un cablu USB doar pentru a va asigura ca nu provine de la accesoriile dvs.

  1. Dati-i ceva timp

Uneori, mai ales cand iPhone-ul dvs. este complet golit si se stinge de la sine, este nevoie de ceva timp pentru ca indicatorul de incarcare sa apara. Asadar, in acest caz, permiteti-i sa perceapa o perioada de timp inainte de a lua masuri sau de a face presupuneri.

  1. Incarcati-va iPhone-ul fara fir

Aceasta tehnologie de incarcare wireless va ofera o experienta de incarcare simpla si spontana. In mod implicit, iPhone 8 Plus functioneaza cu incarcatoare Qi – acesta este un WPC (Wireless Power Consortium). Desi niciun iPhone nu vine cu acest incarcator, cu siguranta vei putea sa-ti procuri unul singur. Sunt disponibile la magazinele de vanzare cu amanuntul Apple.com si Apple.

Sfaturi / Recomandari utile pentru incarcarea iPhone 8, 8 Plus si X

  • Initial, asigurati-va ca respectati incarcarea corecta pe iPhone.
  • Daca utilizati incarcatorul Qi WPC, asigurati-va ca este certificat Qi si este compatibil cu iPhone.
  • Cand conectati incarcatorul la o sursa de alimentare, incercati sa utilizati adaptorul de alimentare care a venit cu iPhone-ul dvs., deoarece acesta este accesoriul recomandat de producator.
  • In timp ce asezati iPhone-ul pe incarcator, asigurati-va ca ecranul este orientat in sus si pozitionati dispozitivul in centrul incarcatorului.
  • Permiteti-va iPhone-ului de ceva timp sa initieze incarcare. Acest lucru dureaza de obicei cateva secunde dupa plasarea dispozitivului in incarcator.

In caz de esec al tuturor sfaturilor – duceti-va iPhone-ul si accesoriile sale de incarcare cat mai repede la renumitul service Quick GSM, iar specialistii in reparatii telefoane vor depista si vor remedia rapid problema.

0 Shares
You May Also Like