De ce sa nu iti cumperi un HTC One M8?

De ce sa nu iti cumperi un HTC One M8?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vine vorba de telefoane mobile inteligente, fiecare dintre noi ne dorim ca smartphone-ul nostru sa fie cat se poate de performant, sa nu se blocheze in timpul in care il utilizam, si pe cat posibil nici sa nu se defecteze.

Ei bine, se pare ca aceste dorinte sunt cam greu de indeplinit, in cazul in care nu ne indreptam atentia asupra celor mai performante telefoane care se gasesc pe piata in prezent, astfel ca daca ne cumparam telefoane nu foarte performante, si care sa nu fie de la producatori foarte cunoscuti pe piata, atunci sansele ca dispozitivul sa se blocheze sau sa se defecteze sunt destul de mari.

Asadar, ar trebui sa ne indreptam cu totii atentia asupra telefoanelor Samsung, asupra iPhone-urilor, asupra modelelor Sony, sau de ce nu asupra modelelor HTC. Cu siguranta mai sunt si alti producatori care comercializeaza telefoane bune, insa in prezent brandurile anterior mentionate, sunt cele mai apreciate de catre utilizatori.

O solutie foarte buna pentru tine daca vrei sa iti cumperi un telefon de la unul dintre producatorii de top de pe piata, ar fi alegerea unui model HTC. Deja stim cu totii ca acest producator a evoluat foarte mult, astfel ca in prezent scoate pe piata telefoane foarte performante, care pot sa concureze de la egal la egal cu modelele iPhone sau cu modelele Samsung.

Si cum inca nu putem sa gasim telefonul perfect, si acest producator renumit are un model lansat pe piata care se pare ca nu prea este apreciat de catre fani, iar acest model este HTC One M8.

O problema cunoscuta a acestor telefoane este aceea ca vin cu aplicatii direct instalate pe care utilizatorii nu le pot dezinstala. Se pot ascunde aplicatiile fara nici o problema, dar la urma urmei tot vor manca din memoria dispozitivului.

Pentru remedierea acestei probleme multi utilizatori si-au dus dispozitivele in service-uri gsm specializate in reparatii HTC. Deasemenea multi utilizatori si-au dus dispozitivele la service si in cazul in care acestea au avut nevoie de anumite reparatii hardware.

Camera foto este fara doar si poate un alt motiv datorita caruia nu trebuie sa iti indrepti atentia asupra acestor modele de telefoane. Tehnologia camerei este “Ultrapixel” si a fost foarte mult timp ridicata in slavi, insa calitatea si claritatea pozelor realizate cu aceste dispozitive lasa de dorit.

Un alt factor important, care te poate determina sa nu iti cumperi un astfel de telefon este calitatea ecranului. Modelul HTC M8 are un ecran de 5 inch, acesta avand o rezolutie de 1080p si o densitate de 441ppi a pixelilor.

Un mare defect in ceea ce priveste ecranul acestora este faptul ca reproducerea culorilor nu are calitatea dorita, astfel ca de multe ori pozele facute cu telefonul par a fi sterse. Cu siguranta dispozitivele celor de la Samsung, dispozitivele Sony sau modelele iPhone nu intampina aceasta problema.

Ei bine, in ciuda faptului ca acest model de la HTC este unul care intampina aceste probleme de functionare, trebuie mentionat faptul ca restul dispozitivelor acestui producator sunt de o calitate superioara, si sunt foarte apreciate de catre utilizatori.

0 Shares
You May Also Like