Defectiuni frecvente iPhone

Defectiuni frecvente iPhone

0 Shares
0
0
0

Defectiuni frecvente iPhone
In prezent, cele mai multe persoane care au nevoie de un smartphone nou, isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, de la Apple. Aceste dispozitive dispun de specificatii tehnice cu adevarat impresionante, au design pe masura asteptarilor, iar in majoritatea cazurilor functioneaza ireprosabil.

Exista si mici exceptii, astfel ca unii utilizatori se pot confrunta cu diferite probleme, iar din acest motiv pot ajunge chiar in situatia de a-si trimite dispozitivele intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti. Vom prezenta cateva exemple in acest sens.

  1. iPhone nu se va opri

Incercati sa mentineti apasat butonul de pornire si butonul somn / veghe pana cand pe ecran apare simbolul marului. Telefonul dvs. ar trebui sa functioneze normal. Este posibil insa sa va confruntati si cu problema telefonului care nu se inchide. In aceste conditii, mai mult ca sigur veti trimite telefonul intr-un service gsm pentru ca specialistii sa se ocupe de rezolvarea in cel mai scurt timp a problemei.

  1. Butonul de volum este blocat

Cand butonul mut nu mai functioneaza pe iPhone, puteti gasi uneori persoane care va suna in momentele cele mai incomode. Puteti incerca cateva solutii. Primul este sa porniti modul Avion. Toate apelurile telefonice vor merge la mesageria vocala. Ati putea incerca, de asemenea, sa emiteti toate sunetele de pe iPhone. Puteti, de asemenea, sa incercati sa accesati Setari-Accesibilitate- Atingere asistenta- si apoi sa activati Modul Asistent. Va veti putea controla telefonul de pe ecranul de start.

In situatia in care urmati acesti pasi insa fara succes, nu va ramane nimic altceva mai bun de facut decat sa trimiteti dispozitivul intr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, acolo unde cei mai buni specialisti vor gasi o rezolvare.

  1. Imposibil de conectat la WIFI

Problema poate fi rezolvata pur si simplu repornind iPhone-ul – tineti apasat butonul de blocare si butonul de pornire simultan; ar trebui sa apara sigla Apple. Dupa ce telefonul a fost repornit, ar trebui sa va puteti reconecta la WIFI. Daca nu, accesati Setari – Reteaua de pictograme WIFI-albastru la care incercati sa va conectati – derulati in jos in jos – setati proxy HTTP la automat.

Daca problema persista, urmatorul pas pe care il aveti de facut, este acela de a va reseta routerul. Daca nici astfel problema nu poate fi rezolvata, atunci va fi nevoie sa duceti telefonul in service.

  1. Drenarea rapida a bateriei

iPhone-urile pot avea tendinta de a-si scurge bateriile rapid. O solutie simpla este de a opri aplicatiile pe care nu le utilizati. Acest lucru poate fi gasit in setari. Puteti efectua si alte trucuri pentru a salva viata bateriei, precum setarea luminozitatii ecranului la nivel minim, si nu numai. In cazul in care toate aceste trucuri nu ofera rezultatele dorite, atunci va fi necesar sa treceti cu dispozitivul printr-un service de reparatii iPhone Bucuresti, pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

  1. Microfonul nu functioneaza

Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa verificati daca filmul de plastic de pe ecranul iPhone a fost indepartat. Daca problema persista, accesati Setari- Confidentialitate- Microfon si asigurati-va ca o anumita aplicatie are permisiunea de a utiliza microfonul. Daca si in acest caz problema persista, va fi necesar sa duceti telefonul in service.

0 Shares
You May Also Like