Materialele huselor pentru iPhone-uri

0 Shares
0
0
0

Husele pentru iPhone-uri sunt realizate dintr-o gama larga de materiale. Acestea pot fi realizate fie din piele sau silicon, fie din policarbon, sau chiar aluminiu. Husele din piele au rolul de a oferi iPhone-ului dumneavoastra o protectie mai indelungata si o nota de eleganta mai deosebita.

Acestea au un design elegant, sunt realizate in marimi slim dar care ofera o protectie garantata a telefonului dumneavoastra, nelasandu-l sa sufere vreun soc. Aceste huse iphone 7 din piele se pot gasi pe masura iPhone-ului dorit, fara sa existe riscul sa cumparati una mai mare sau mai mica decat dispozitivul in sine. Ofera, de asemenea, o accesibilitate optima catre toate butoanele si porturile telefonului, fara sa creeze vreo piedica in folosirea acestora.

Husele pentru iPhone-uri 6 plus realizate din silicon au caracteristici deosebite care se remarca printr-o modalitate inovativa de a scoate toate detaliile in evidenta si ofera o calitate a materialului de invidiat. Toate aceste plusuri ofera o nota distincta acestui tip de husa pentru telefoane si le face sa fie atat de dorite pe piata accesoriilor telefoanelor mobile.

Pe langa faptul ca sunt elegante si usor de folosit, husele pentru iPhone-uri care sunt realizate din silicon, au o caracteristica rara, si anume aceea ca ofera protectie impotriva razelor ultraviolete. Ca si husele din piele, si husele din silicon pot fi gasite in marimi exacte pentru telefonul dumneavoastra, si acestea beneficiind de un acces facil la butoanele telefonului si la porturile acestuia.

Husele din policarbonat prezinta o durabilitate a materialului din care sunt realizate, oferind rezistenta in timp si la diferite socuri. Ca si celelalte huse de telefoane, si cele confectionate din policarbonat sunt facute special pentru ca telefonul dumneavoastra sa nu aiba de suferit de pe urma unor eventuale zgarieturi sau lovituri.

Aveti si cu acest tip de huse posibilitatea de a va accesa toate functiile telefonului intr-o maniera foarte rapida. Se ataseaza foarte usor la iPhone-ul dumneavoastra, neavand nevoie de ajutorul vreunui specialist. Se gasesc intr-o varietate de culori, precum albastru, grena, alb, violet, verde, negru, galben, mov, bleu, rosu, si lista poate continua.

Husele pentru telefoanele mobile le puteti cumpara acum incepand cu preturi mici, de la 13 lei si pana la preturi de pana la 120 lei. Preturile variaza in functie de model si de calitate, adica de materialul folosit la realizarea husei. La preturi mai scazute veti putea alege din husele de telefoane realizate din plastic sau policarbonat, urmand ca cele mai scumpe sa fie cele create din silicon si piele.

0 Shares
You May Also Like